• Со попуст
  • Неодамнешно
Организатор На Облека ЗА Гардероба ТСС За Организатори На Преклопена Облека | Плакари И Корпи за Складирање Со Армирана Рачка / Организатори На Фиоки За Облека За Ф?

Организатор На Облека ЗА Гардероба ТСС За Организатори На Преклопена Облека | Плакари И Корпи за Складирање Со Армирана Рачка / Организатори

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

7 Големи Мрежи : - организатор на облека за гардероба ТСС за фармерки е 14,17"х9, 84 " х7, 87" 7-те прегради се позначајни од другите организатори на облека, совршени за панталони со различна дебелина. Со разделувачите, кутијата за складирање може да ги одржува предметите уредни и уредни, што го олеснува наоѓањето на потребните работи. Диво Користени : - тсс фармерки складирањето за облека ви нуди голема просторија за складирање. Може да се користи како организатор на гардероба, организатор на градник итн., одлично решение за складирање на панталони, Маици, џемпери, градници, шалови, кратки здолништа итн. Организаторот на фиоката е погоден за вашиот плакар, гардероба, голема фиока, полица, под вашиот кревет итн. Лесно За Чистење : - за чистење, избришете Го Организаторот на Облеката со влажна крпа и оставете ја да се исуши на воздух; нема потреба да ја миете во машина за перење. Овој организатор за складирање облека има Дизајн На Вентилација на Мрежа кој е Хигиенски и Чист. Може Ефикасно Да го Намали Мирисот На Облеката и Да ја одржува Облеката Свежа. Премиум Материјал : - Организаторите На Плакарот TSS се изработени од цврста оксфордска ткаенина 300 D, која е мек спој и е многу издржлива за складирање на плакарот. Шевовите се цврсто двојно зашиени со вградени пп пластични плочи, што ги прави многу цврсти. Едноставно и Деликатно : - организаторот на плакарот ЗА панталони ТСС е минималистички со едноставна боја, добро се вклопува во вашиот дом.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата