• Со попуст
  • Неодамнешно
3Д шарм на нокти Цвет, 30 парчиња урми за уметност за нокти за камења за нокти и rhinestones за бисери за нокти кристали дизајнираат нокти украси за украси за нокти додатоц?

3Д шарм на нокти Цвет, 30 парчиња урми за уметност за нокти за камења за нокти и rhinestones за бисери за нокти кристали дизајнираат

 
DEN 159.84

Количината на стоката
Това е достапна

1 3Д привлечност на ноктите : getе добиете 30 компјутери бел цвет во форма на нокти. Луксузниот темперамент и уметничка атмосфера ќе ги задоволат вашите дневни потреби за дизајн и ќе ги направат вашите нокти попривлечни. Исклучителен дизајн : Овие привлечности на ноктите се дизајнирани со висококвалитетни материјали. Обликот во форма на ливчиња покажува благороден темперамент. Размачкањето на скапоцени камења и бисери ги прави вашите нокти светли како starsвезди. Можете да дизајнирате свој уникатен ефект на ноктите. Лесен за употреба : Прво, можете да ја исчистите површината на ноктите и да нанесете лепак за нокти, а потоа да ги ставите овие 3Д привлечни нокти на ноктот и да ги залепите на ноктот, што е едноставно и заштеда на време. Getе добиете прекрасен дизајн на нокти. 3Д привлечност на ноктите : getе добиете 30 компјутери бел цвет во форма на нокти. Луксузниот темперамент и уметничка атмосфера ќе ги задоволат вашите дневни потреби за дизајн и ќе ги направат вашите нокти попривлечни. Исклучителен дизајн : Овие привлечности на ноктите се дизајнирани со висококвалитетни материјали. Обликот во форма на ливчиња покажува благороден темперамент. Размачкањето на скапоцени камења и бисери ги прави вашите нокти светли како starsвезди. Можете да дизајнирате свој уникатен ефект на ноктите. Лесен за употреба : Прво, можете да ја исчистите површината на ноктите и да нанесете лепак за нокти, а потоа да ги ставите овие 3Д привлечни нокти на ноктот и да ги залепите на ноктот, што е едноставно и заштеда на време. Getе добиете прекрасен дизајн на нокти. Спецификации : Тип : Rhinestonescolor : Chartulquantity : 30pcsmaterial : смола, rhinestoneshape : 3 D цветна нокти Артсајз : 6-10мм Како да се користи : 1.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата