• Со попуст
  • Неодамнешно
ПЛИГРЕАТ 120 Парчиња Чаши За Чаши За Нега Картички, Рачно Изработени Картички За Нега На Чаши, Картички За Инструкции За Перење, Картички За Благодарност, Картички За

ПЛИГРЕАТ 120 Парчиња Чаши За Чаши За Нега Картички, Рачно Изработени Картички За Нега На Чаши, Картички За Инструкции За Перење,

 
DEN 190.24

Количината на стоката
Това е достапна

Дизајн на пердуви со топла Боја : моделот на овие картички за упатства за нега на тамблери се дизајнирани исклучиво од нашите дизајнери, со елегантна шема и привлечни букви во удобна шема на бои, отпечатени од двете страни, уникатни и нежни, што ќе го воодушеви расположението на клиентите кога ќе ги видат картичките Мала Картичка, Голема Помош : Погодна За деловно правење или продажба на рачно изработени чаши и тамблери. Овие картички за вметнување пакети за чаши се отпечатени со упатства за грижа и перење тамблери, чаши или чаши, за да ги насочат вашите клиенти да ги исчистат своите тамблери на правилен начин, за да им помогнат на вашите клиенти да ја одржат својата нова чаша во одлична состојба. Компактна, Но Забележлива : секоја инструкција за перење чаши мери 2 х 3,5 инчи/ 5 х 8,9 см, соодветната големина го прави погодно да се вметне во пакетот на чашите и лесно ќе се забележи кога клиентите ќе го отворат пакетот. Издржливи и Деликатни : овие картички за нега на тамблери и чаши се изработени од квалитетна хартија за картички, кои се издржливи и сигурни, зборовите и моделите нема лесно да исчезнат. Покрај тоа, тоа е едноставен начин да го покажете стилот на вашата продавница и вашата грижа на клиентот, што може да помогне да ги импресионирате вашите клиенти. Едноставно и Лесно за читање : овие внимателни картички со упатства се едноставни и лесни за читање, што може да ги намали тврдењата на клиентот дека не знае целосна и соодветна инструкција за последователна нега. Пакетот вклучува 120 парчиња картички за упатства за нега на чаши, што е доволно за да ги задоволи вашите потреби. Опис На производот Спецификација : Бренд : ПЛИГРЕАТ ние Сме продавница специјализирана за обезбедување на разни производи од домашни украси и додатоци.


Клучни карактеристики

Brand:
PLIGREAT
We are a store specializing in providing various products of home decorations and accessories. We also provide all kinds of semi-custom products and gifts, welcome to cinsult our cusomer service staff and welcome to visit the front page of our store.:
Our aim is to provide most unique, abundant and cost-effective products for our customers.:
If you have great passion and creativity for life, we will be your trusted partner.:
Material:
Card Paper.
Color:
Multicolor
Size:
2 x 3.5 inch/ 5 x 8.9 cm
Package Contents:
120PCS Tumblers Care Instructions Cards
Notes:
1. Please feel free to contact us if there is any qaulity problem or any other questions.:
2. Due to the lighting effects, the monitor's brightness and the contrast settings, there could be some slight differences in the color tone of the pictures and the actual item.:
3. The item in the picture may look larger than the actual. Please pay attention to the size map.:

Слични производи во категоријата