• Со попуст
  • Неодамнешно
FDIT 3PCS со ставање торбички за влечење на ткаенини, торбички за складирање на подароци - торбички за складирање на накит за бонбони за свадбени забави за свадбена заб?

FDIT 3PCS со ставање торбички за влечење на ткаенини, торбички за складирање на подароци - торбички за складирање на накит за бонбони

 
DEN 1260.80

Количината на стоката
Това е достапна

Со полиестерска обвивка, мека и удобна, може подобро да ги чува скапоцените вредности и да спречи гребнатини Може да складира накит, подароци, бонбони, итн., Погоден за свадби, празнични забави, роденденски забави и друга пригода. Торбата за влечење прифаќа материјал со висока ткаенина, издржлив и приведен, долг животен век. Оваа торба за складирање е исклучителна во изработката, убава и практична и може да ја направи вашата работна површина да изгледа организирана. Влечењето е изработено од полипропилен јаже, што не е лесно да се пробие, повлечете го влечењето на запечатување на торбата. Со полиестерска обвивка, мека и удобна, може подобро да ги чува скапоцените вредности и да спречи гребнатини. Може да складира накит, подароци, бонбони, итн., Погоден за свадби, празнични забави, роденденски забави и друга пригода. Торбата за влечење прифаќа материјал со висока ткаенина, издржлив и приведен, долг животен век. Оваа торба за складирање е исклучителна во изработката, убава и практична и може да ја направи вашата работна површина да изгледа организирана. Влечењето е изработено од полипропилен јаже, што не е лесно да се пробие, повлечете го влечењето на запечатување на торбата.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Drawstring Bag
Material:
Flocking Cloth, Polyester, Polypropylene
Color:
Random Color
Weight:
Approx. 72g / 2.5oz
Printing Process:
Machine Embroidery, Thermal Transfer, Silk Screen
Uses:
General Packaging
Product Size:
Approx. 20x30cm / 7.9x11.8in 
Package List:
3 x Storage Bag :
Note:
1.Please allow 01 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Слични производи во категоријата