• Со попуст
  • Неодамнешно
Медицина Тркало Индијанци Лаптоп Ранци Бизнис Издржливи Лаптопи Ранец Со Usb Полнење Порт Колеџ Училиште Компјутерска Торба За Мажи Жени Одговара 13-16 Инчен Лаптоп &?

Медицина Тркало Индијанци Лаптоп Ранци Бизнис Издржливи Лаптопи Ранец Со Usb Полнење Порт Колеџ Училиште Компјутерска Торба За Мажи Жени

 
DEN 739.20

Количината на стоката
Това е достапна

Овој Компјутерски Ранец Usb Travel Duffel Е Изработен Од Висококвалитетен Полиестер (100% Полиестер)Многу Цврст И Издржлив.Обезбедете Безбеден Стилски Лесен И Уникатен Целосно Печатен Ранец За Момчиња И Девојчиња (Деца Од 5 Години), Тинејџери, Исто Така Погоден За Средно Училиште, Средно Училиште, Колеџ, Училиште, Пешачење По Патувања, Курсеви За Обука, Шопинг, Зоолошка Градина, Парк, Спортови На Отворено, Универзитет. Тоа Е Исто Така Одличен Избор За Мажи И Жени За Секојдневно Патување, Бизнис, Работа, Пешачење, Кампување Итн. Голем Капацитет : Една Надворешна Usb Порта, Една Порта За Кабел За Слушалки, Една Ознака За Етикета, Фактор На Форма : 17x 12x 6,5 Инчи (43x 30x 7cm). Лесни За Носење Бележници, Читачи На Картички И Еден Куп Други Предмети, Таблети, Дневници, Пенкала И Моливи. Внатрешен Џеб За Разделување За Носење Лаптоп И Џеб Од Секоја Страна За Шише Со Вода, Чадор И Други Предмети. Со Вграден Usb Полнач Надвор И Вграден Кабел За Полнење Внатре,Овој Usb Ранец Ви Нуди Попогоден Начин За Полнење На Телефонот Додека Одите. Тоа Е Одличен Технолошки Подарок За Него Од Сопругата, Ќерката и Синот. Ве молиме Имајте Предвид Дека Овој Ранец Не Се Напојува, Usb Портата За Полнење Нуди Само Лесен Пристап за Полнење. Овој Компјутерски Ранец Usb Travel Duffel Е Изработен Од Висококвалитетен Полиестер (100% Полиестер).Многу Цврст И Издржлив.Обезбедете Безбеден Стилски Лесен И Уникатен Целосно Печатен Ранец За Момчиња И Девојчиња (Деца Од 5 Години), Тинејџери, Исто Така Погоден За Средно Училиште, Средно Училиште, Колеџ, Училиште, Пешачење По Патувања, Курсеви За Обука, Шопинг, Зоолошка Градина, Парк, Спортови На Отворено, Универзитет. Тоа Е Исто Така Одличен Избор За Мажи И Жени За Секојдневно Патување, Бизнис, Работа, Пешачење, Кампување Итн. Голем Капацитет : Една Надворешна Usb Порта, Една Порта За Кабел За Слушалки, Една Ознака За Етикета, Фактор На Форма : 17x 12x 6,5 Инчи (43x 30x 7cm). Лесни За Носење Бележници, Читачи На Картички И Еден Куп Други Предмети, Таблети, Дневници, Пенкала И Моливи. Внатрешен Џеб За Разделување За Носење Лаптоп И Џеб Од Секоја Страна За Шише Со Вода, Чадор И Други Предмети. Со Вграден Usb Полнач Надвор И Вграден Кабел За Полнење Внатре,Овој Usb Ранец Ви Нуди Попогоден Начин За Полнење На Телефонот Додека Одите. Тоа Е Одличен Технолошки Подарок За Него Од Сопругата, Ќерката и Синот. Ве молиме Имајте Предвид Дека Овој Ранец Не Се Напојува, Usb Портата За Полнење Нуди Само Лесен Пристап за Полнење. Овој Лесен Туристички Ранец Може Да Биде Одличен Придружник За Колеџ, Патување, Бизнис, Секојдневна Употреба И Активности На Отворено. Тоа Е Исто Така Идеална Опција За Подарок За Патување И Враќање На Училиште.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата