• Со попуст
  • Неодамнешно
Милагето Висечка Торба За Складирање На Матична Конзола Држач За Шетач За Чаши Прилагодлива Торба За Организатор На Шетач За Шетач За Бебиња За Најважни Играчки, Ц?

Милагето Висечка Торба За Складирање На Матична Конзола Држач За Шетач За Чаши Прилагодлива Торба За Организатор На Шетач За Шетач За Бебиња

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Висок Капацитет : Лесно чување пелени, шишиња за бебиња , закуски, цуцли и други залихи за бебиња Универзална : Тоте погоден за разни колички, ги одржува производите за бебиња ефикасно организирани, бесплатни насекаде. Широко Се Користи : лесна торбичка, совршена за пешачење, шопинг, пикник и други активности на отворено. Практично : торба За Количка со прилагодлив ремен, лесно прикачена на колички, седиште за возило, шина за кревет, решетка за складирање итн. Материјал : Изработен од врвен најлонски материјал, водоотпорен, отпорен на абење и издржлив. Висок Капацитет : Лесно чување пелени, шишиња за бебиња , закуски, цуцли и други залихи за бебиња. Универзална : Тоте погоден за разни колички, ги одржува производите за бебиња ефикасно организирани, бесплатни насекаде. Широко Се Користи : лесна торбичка, совршена за пешачење, шопинг, пикник и други активности на отворено. Практично : торба За Количка со прилагодлив ремен, лесно прикачена на колички, седиште за возило, шина за кревет, решетка за складирање итн. Материјал : Изработен од врвен најлонски материјал, водоотпорен, отпорен на абење и издржлив. Опис : - Материјал : Изработен од врвен најлонски материјал, водоотпорен, отпорен на абење и издржлив. - Висок Капацитет : Лесно чување пелени, шишиња за бебиња , закуски, цуцли и други залихи за бебиња.


Клучни карактеристики

- Material:
Nylon
Size Chart:
Size:
70cmx40cm/27.56inchx15.75inch
Package Includes:
1 Stroller Organizer Bag:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Слични производи во категоријата