• Со попуст
  • Неодамнешно
Прилагодлива Клупа За Тежина За Маж/Жена, Корисни Клупи За Преклопување За Вежбање На Целото Тело, Наклон/Пад/Рамно Притискање На Клупата За Домашна Теретана

Прилагодлива Клупа За Тежина За Маж/Жена, Корисни Клупи За Преклопување За Вежбање На Целото Тело, Наклон/Пад/Рамно Притискање На Клупата

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

-Прилагодлива Клупа За Тежина на 6 Нивоа : прилагодливата клупа за тежина може да се прилагоди за да ги задоволи вашите различни потреби Погоден за мажи и жени со различна висина кои сакаат да вежбаат. - Тешка Челична Конструкција : прилагодлива клупа за тегови дизајнирана со уникатна структура на триаголник и тежок задебелен челик, капацитет од 350 килограми/770 килограми тежина , не грижете се за стабилноста. -Се-во-Едно Клупа : Може Да се задоволат Речиси сите вообичаени потреби за вежбање, може да се користи како клупа за седење, римско столче, склекови и флексија на свиткување тежина. Добро е за вежбање дома, теретана, стан и мало место. - Преклоплива Клупа За Вежбање-Лесна За Носење не е потребно склопување по преклопување. - 100% задоволувачки решенија доколку има проблеми! Обезбедуваме висококвалитетна клупа за тежина за нашите клиенти, секој проблем може да не контактира во секое време, нашата крајна филозофија е да им дадеме на клиентите добро искуство за купување, со производи со највисок квалитет и 100% услужен Однос кон секој клиент, добри желби до сите околу вас!. -Прилагодлива Клупа За Тежина на 6 Нивоа : прилагодливата клупа за тежина може да се прилагоди за да ги задоволи вашите различни потреби. Погоден за мажи и жени со различна висина кои сакаат да вежбаат. - Тешка Челична Конструкција : прилагодлива клупа за тегови дизајнирана со уникатна структура на триаголник и тежок задебелен челик, капацитет од 350 килограми/770 килограми тежина , не грижете се за стабилноста. -Се-во-Едно Клупа : Може Да се задоволат Речиси сите вообичаени потреби за вежбање, може да се користи како клупа за седење, римско столче, склекови и флексија на свиткување тежина. Добро е за вежбање дома, теретана, стан и мало место. - Преклоплива Клупа За Вежбање-Лесна За Носење не е потребно склопување по преклопување. - 100% задоволувачки решенија доколку има проблеми! Обезбедуваме висококвалитетна клупа за тежина за нашите клиенти, секој проблем може да не контактира во секое време, нашата крајна филозофија е да им дадеме на клиентите добро искуство за купување, со производи со највисок квалитет и 100% услужен Однос кон секој клиент, добри желби до сите околу вас!.


Клучни карактеристики

Material:
Steel Construction + PU leather + Foam sponge
Max weight load:
350kg/770lbs
- Package Includes:
1 x Bench:
- Multi-Sided Workout options:
1. Sit-Ups (Abs workout):
2. Incline- and Flat Bench Press:
3. Can be used in combination with other Fitness equipment. This is an universal fitness product that puts almost all muscle groups to work.:
- Features:
Easy to Set-up and Operate:
Durable Steel Frame:
Comfortable Backrest and Seat:
Thick densely padded leg bar rollers:
Adjustable seat:
Useful Leg Bar:
keeps your legs in place
Recommended for beginners and the advanced:
- Tips:
1. manual measurement, there will be 1-3cm error, please understand.:
2. Due to light and personal differences in color understanding, there will be small color difference, in kind prevail.:
- Note:
Have any questions, please feel free to contact us. :

Слични производи во категоријата