• Со попуст
  • Неодамнешно
Јанхао [Делови на беспилотни летала] Погодно за заштита на леќи на DJI FPV, покритие на Олекранон Интегриран Gimbal Cover Anti-Knock Заштита за заштита на прашината [Лесна инстал?

Јанхао [Делови на беспилотни летала] Погодно за заштита на леќи на DJI FPV, покритие на Олекранон Интегриран Gimbal Cover Anti-Knock

 
DEN 472.00

Количината на стоката
Това е достапна

- Сосема нов и висок квалитет - Разумниот дизајн го прави лесен и удобен за инсталирање и отстранување, и тоа е прекрасна замена за скршената. - Замена за оригиналните оштетени делови, обезбедува долг живот и подобра работа. - Делови за поправка на беспилотни летала, за да се обезбеди беспилотните летала да работат нормално. - Погодно за употреба и со добри перформанси. - Сосема нов и висок квалитет. - Разумниот дизајн го прави лесен и удобен за инсталирање и отстранување, и тоа е прекрасна замена за скршената. - Замена за оригиналните оштетени делови, обезбедува долг живот и подобра работа. - Делови за поправка на беспилотни летала, за да се обезбеди беспилотните летала да работат нормално. - Погодно за употреба и со добри перформанси. Карактеристика : Доминацијата на орелскиот клун ја прави вашата машина за вкрстување полна со личноста на Gimbal, да ги заштити гумбалните и камерите во секое време за време на складирање или транспорт-предводник на телото на телото, анти-dustfit на дизајнот на телото, стабилна и не loosecompatibility : за DJI FPVColor : Black, Зелена (по избор) Спецификација : Име : Заштитно покритие за модели со леенспимен на Olecranon : За DJI FPVMatery : Пластична тежина : 9 GGROSS Тежина : 16 Gpacking Големина : 56*52*41mm.


Клучни карактеристики

Name:
Protective cover for olecranon lens
Applicable models:
for DJI FPV
material:
plastic
Net weight:
9g
Gross weight:
16g
Packing size:
56*52*41mm :

Слични производи во категоријата