• Со попуст
  • Неодамнешно
Вртливи Куки За Прицврстување Куче За Поводник За Поводник Голема Тешка Вртлива Завртка За Очи Куки За Прицврстување На Вртливото Око Кука За Прилепување 4,3 Инчи 2 ?

Вртливи Куки За Прицврстување Куче За Поводник За Поводник Голема Тешка Вртлива Завртка За Очи Куки За Прицврстување На Вртливото

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Опис : 1 Вртливите Куки за Прицврстување На Завртките за Очи направени од легура на цинк; никел обложен со отпорен на корозија; Тежок, силен и издржлив; отпорен На ' рѓа и корозија; Еластичен пролетен активирач и без случајно отворање; вртење од 360 степени за да се спречи заплеткување2. Димензија : Должина : 4,3 инчи; надворешна ширина на основата На Очите : 1,5 инчи; внатрешна ширина на основата На Очите : 1"; ширина на отворање На Затворачот : 0,42"; Одговара на мрежи и ремени до 1" 3.Совршен за правење штипки за поводник за миленичиња, ремени, узди, ремени за рамо за торби, торби за колкови, ќебиња за коњи, фоби за приврзоци или врвки 4.Повеќенаменски : Користете Го За да ги направите поводниците за кучиња паракорд, тие можат добро да се држат. Исто така, користете го за прицврстување на градинарска ограда на врски со синџири. И секакви цели, како што се шиење врвки за миленичиња, ремени за камера, итн. Пакетот Вклучува : 2 Парчиња Вртливи Завртки За Очи.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата