• Со попуст
  • Неодамнешно
Кутија За Хранење Влекачи, Кутија За Размножување Змии,Пренослив Издржлив Проѕирен Проѕирен Кафез За Животни Што Може Да Се Преклопи,Кутија За Кутија За Размножув?

Кутија За Хранење Влекачи, Кутија За Размножување Змии,Пренослив Издржлив Проѕирен Проѕирен Кафез За Животни Што Може Да Се

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

Може да се користи за одгледување инсекти, лесен за употреба; дизајниран со патент, можете да ја ослободите вашата пеперутка Се проветрува и може да спречи влегување на овошната мушичка. Преклопен Кафез За Инсекти Пеперутка Кафез За Миленичиња Расад Светлина-транс. Висококвалитетен нето материјал од полиестерско предиво, безбеден и нетоксичен. Смитинг Инкубација Кутија. Еднократно и издржливо : може да се користи постојано и издржливо за долготрајна употреба. Дизајниран со горната рачка, пренослив е и лесен за носење. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Материјал : полиестерско предиво net Color : како Слика Опционална Големина : S : Прибл. 30*30*30см / 11. 40*40*60см / 15.6 список на пакети : 1* Белешки За Кафез за Размножување : 1. Ве молиме дозволете грешка од 0-2 см поради рачното мерење. Ви благодариме за разбирањето. Мониторите не се калибрирани исти, бојата на предметот прикажана на фотографиите може да покажува малку поинаква од вистинскиот објект. Ве молиме земете го вистинскиот како стандард.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand NewMaterial
Package List:
1* Breeding Cage Notes
1. Please allow 0-2cm error due to the manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Слични производи во категоријата