• Со попуст
  • Неодамнешно
Налепници за волци Obokata за шишиња со вода, налепници за животни за тинејџери, естетски децизми за налепници на волк од 50 парчиња, водоотпорни налепници за деца, возр?

Налепници за волци Obokata за шишиња со вода, налепници за животни за тинејџери, естетски децизми за налепници на волк од 50 парчиња, водоотпорни

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Декларации за налепници : Секоја пакет содржи налепници од 50 парчиња, без повторување, случајни обрасци, различни комбинации ќе ви дадат различни визуелни ефекти Тоа е забавно искуство. Издржливи налепници : Налепниците за тинејџери се изработени од двослоен висококвалитетен винил материјал, 100% водоотпорен изобилство на прашина и сончање, шемата со висока резолуција не е лесно да се избледи, и може постојано да се придржува и да се лепи без остаток кога правилно се користи. Одлични подароци за деца и возрасни : Налепници за шишиња со вода се совршени за деца, тинејџери и возрасни кои можеби се многу среќни кога ги примаат, бидејќи тие биле внимателно избрани со уникатен и стилски стил. Широка примена : Налепниците за шише со вода може да се применат на широк спектар на предмети за кои можете да мислите, како што се компјутери, таблети, скејтборди, шишиња со вода, мобилни телефони, куфери, чанти, гитари, фрижидери. ? Гаранција за услуга од највисока класа : Задоволството на клиентите е нашата најголема мотивација. Ние ни е загарантирано дека сте целосно задоволни од вашиот производ.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата