• Со попуст
  • Неодамнешно
Неродеко Облека Шина Од Нерѓосувачки Челик Облека Што Може Да Се Повлече Телескопска Облека Достигне Пол Облека Шипка Плакар Столб Со Кука Облека Прачка Облека До?

Неродеко Облека Шина Од Нерѓосувачки Челик Облека Што Може Да Се Повлече Телескопска Облека Достигне Пол Облека Шипка Плакар Столб Со Кука

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

СТАП ЗА ОБЛЕКА ШТО МОЖЕ ДА се ПОВЛЕЧЕ ① ВИСЕЧКА ОБЛЕКА СТОЛБОВИ ЗА ПЛАКАРОТ Потпирач За Облека Што Може Да се Повлече Реквизит Телескопска Рачка Столб За Кука За Облека Достигне Стап Прилагодлив Столб За Облека За Закачалка За Облека Со Кука За Таванот На Полицата На Плакарот Силен Носивост, Не Грижете се За Кршење или Деформација При Употреба СТОЛБ за ОБЛЕКА изработката е во ред, носивоста е силна и нема потреба да се грижите за кршење или деформација за време на употребата. ОДВОЈЛИВ СТОЛБ ЗА АЛИШТА ✅ ✅ НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК ЗАКАЧАЛКА За ОБЛЕКА Што Може Да се Повлече Прилагодлива Прачка Дизајнот е Разумен, Лесен за Одвојување и Склопување и може да Донесе Погодност за Активностите за Сушење Облека. ТЕЛЕСКОПСКИ АЛИШТА ПРОП Прачката За Алишта за Домаќинство е изработена од одлична изработка, силна и издржлива и нема лесно да се скрши. ПРИЛАГОДЛИВА ВИЛУШКА за АЛИШТА Преферирани премиум и цврсти материјали, столбот за облека е издржлив и цврст, може да биде некое време. СТАП ЗА ОБЛЕКА ШТО МОЖЕ ДА се ПОВЛЕЧЕ ① ВИСЕЧКА ОБЛЕКА СТОЛБОВИ ЗА ПЛАКАРОТ Потпирач За Облека Што Може Да се Повлече Реквизит Телескопска Рачка Столб За Кука За Облека Достигне Стап Прилагодлив Столб За Облека За Закачалка За Облека Со Кука За Таванот На Полицата На Плакарот Силен Носивост, Не Грижете се За Кршење или Деформација При Употреба. СТОЛБ за ОБЛЕКА изработката е во ред, носивоста е силна и нема потреба да се грижите за кршење или деформација за време на употребата. ОДВОЈЛИВ СТОЛБ ЗА АЛИШТА ✅ ✅ НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК ЗАКАЧАЛКА За ОБЛЕКА Што Може Да се Повлече Прилагодлива Прачка Дизајнот е Разумен, Лесен за Одвојување и Склопување и може да Донесе Погодност за Активностите за Сушење Облека. ТЕЛЕСКОПСКИ АЛИШТА ПРОП Прачката За Алишта за Домаќинство е изработена од одлична изработка, силна и издржлива и нема лесно да се скрши. ПРИЛАГОДЛИВА ВИЛУШКА за АЛИШТА Преферирани премиум и цврсти материјали, столбот за облека е издржлив и цврст, може да биде некое време. Пакетот Вклучува 1 x Карактеристики На Столбот За Облека-Боја : Сребрена, небесно-сина облека што може да се прошири достигне Големина на столб : 201,00Х6, 70Х2, 50см/78, 99Х2, 63Х0 телескопски реквизит за алишта.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата