• Со попуст
  • Неодамнешно
Акварел Маргаритка Со Рачка, Шолји За Сублимација Со Рачка Идеја За Чаша За Чај Подарок За Мажи Жени Канцелариска Работа, Бели Шолји За Кафе Керамички Големи Шолји ?

Акварел Маргаритка Со Рачка, Шолји За Сублимација Со Рачка Идеја За Чаша За Чај Подарок За Мажи Жени Канцелариска Работа, Бели Шолји

 
DEN 127.84

Количината на стоката
Това е достапна

?●ЧАШИ ЗА КАФЕ СО ВИСОК СЈАЈ - цврсти шолји за КАФЕ : Смешна Кригла За Кафе Удобна Глазура Лесно За Чистење, Не Грижете се За Дамките Од Масло. Цврсти Чаши За Кафе Керамички, Високо-Визуелни Големи Чаши За Кафе, Тактилни Смешни Чаши. ?●ЦВРСТИ И ИЗДРЖЛИВИ БЕЛИ ЧАШИ● : Окерамичката Шолја За Кафе е Дизајнирана со Цврста Керамичка Структура и Изработена од Керамика Без Олово, Без Кадмиум, висококвалитетна. Погоден За Топли И Ладни Пијалоци. Машина За Миење Садови И Микробранова Печка Безбедно. ?●ЦВРСТИ И ИЗДРЖЛИВИ БЕЛИ ЧАШИ● : Рачката Во Форма На Прашалник Спречува Вртење На Керамичката Кригла Кога Ќе Се Обидете да Ги Држите Белите Чаши За Кафе, Помагајќи Ви Удобно Да Уживате Во Чајот/Кафето. Керамичката Рачка На Криглата Старбакс Не Се Чувствува Ладна Во Металот, Па Затоа се Чувствува Широко и Удобно. ?● СОВРШЕН ПОДАРОК● : Големата Шолја За Кафе По Ваш Избор Е Одлична Идеја За Подарок За Пријателите И Љубителите На Кафе Или Чај, Завиткана во Издржлива Кутија За Подароци со Буци Сунѓер И Гарантирано Безбедно Пристигнување, Висококвалитетна Модерна Бела Керамичка Кригла Од 11 Унци Со Уникатен Двостран Дизајн.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата