• Со попуст
  • Неодамнешно
ЗИХДП Зајакнувач За Држење На Рацете, Експандер За Штипкање На Прстите, Држачи За Раце, Вежбач За Раце, Рачни Рачки Го Зголемуваат Тренерот За Јачина за Подлактицат?

ЗИХДП Зајакнувач За Држење На Рацете, Експандер За Штипкање На Прстите, Држачи За Раце, Вежбач За Раце, Рачни Рачки Го Зголемуваат

 
DEN 972.80

Количината на стоката
Това е достапна

Држачот во форма на тип користи флексибилни пружини од нерѓосувачки челик, кои се цврсти и издржливи и имаат долг работен век Задебелена Пена за држење, мека и удобна, апсорбирачка пот и не се лизга; додадено осигурување од челични лимови, безбедно и издржливо, не е лесно да ги стиснете рацете. Користете држач за да помогнете во ублажување на стресот, стискање и ублажување на секојдневната вознемиреност, зајакнување на мускулите на рацете и елиминирање на болката. Помага да се зголеми протокот на крв, да се зголеми силата и издржливоста на прстите, рацете и подлактиците. Не зазема простор и е лесен за носење. Тесниот дизајн ви овозможува да го ставите во вашиот џеб, чанта или спортска торба, обично за фитнес. Спецификација : Тип На Ставка : Обликуван Материјал За Држење : Пена+Нерѓосувачки Челик Големина На Производот : Прибл. 11, 5х9см/4, 5х3, 5нежина : Прибл.5 Озпакет Листа : 1 х Во Облик На Држач.


Клучни карактеристики

Item Type:
A Shaped Gripper
Material:
Foam+Stainless Steel
Product Size:
Approx. 11.5x9cm/4.5x3.5in
Weight:
Approx. 70g/2.5oz
Package List:
1 x A Shaped Gripper

Слични производи во категоријата