• Со попуст
  • Неодамнешно
ДОИТОЛ Тегли За Складирање Храна Со Капаци, Кутија За Чување Храна За Храна Од 1 компјутер Кутија За Зачувување Храна Кутија За Зачувување Фрижидер Заптивка Тенџер?

ДОИТОЛ Тегли За Складирање Храна Со Капаци, Кутија За Чување Храна За Храна Од 1 компјутер Кутија За Зачувување Храна Кутија За

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

материјал, кој има добра издржливост Фината изработка обезбедува добар ефект на запечатување. Контејнерот може да се користи за држење зеленчук, сушено овошје, закуски, состојки и друга храна. Кутијата за зачувување е изработена од материјал, кој може да издржи долготрајна употреба. Карактеристики на компактната големина, без да заземате премногу простор. Опис ова е кутија за складирање на зачувување на кујната. Изработен од материјал, издржлив за долготрајна употреба. Тоа ќе ја направи вашата кујна и фрижидер почисти и нарачани. Може да се користи за чување суво овошје, зеленчук, состојки, закуски и други намирници. Дизајн со голем капацитет, кој ви нуди прекрасен ефект на складирање.Карактеристики-Боја : Бело-Материјал : ПЕТ, Силиконски-Големина : Околу 17. 34 инчи - кутијата за зачувување е изработена од материјал, кој може да издржи долготрајна употреба.- материјал, кој има добра издржливост.- Контејнерот може да се користи за држење зеленчук, сушено овошје, грицки, состојки и друга храна.- Ја карактеризира компактната големина, без да зазема премногу простор.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата