• Со попуст
  • Неодамнешно
1.5 Инчен Масти Несреќа бар За Dyna 2006-2017 Улица Боб, Масти Боб, Широк Лизгање Модели, Силна Заштита На Моторот За Dyna Несреќа Барови Инсталирање или Надградба, Убивајќи А?

1.5 Инчен Масти Несреќа бар За Dyna 2006-2017 Улица Боб, Масти Боб, Широк Лизгање Модели, Силна Заштита На Моторот За Dyna Несреќа

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

● СИЛНА И ЦВРСТА ШИПКА ЗА УРИВАЊЕ5-инчни цевки со 0.125-инчен ѕид дебелина бар за харли Дина несреќа бар. Навистина работеше и помогна во заштитата на моторот и рамката на велосипедот. ①ТЕШКИ И ЦВРСТИ.●Голема и тешка лента за уривање за Дина. Зачувајте го велосипедот и нозете од капка. Добро изработени и тешки. €ДОБРА ВРЕДНОСТ, ГОЛЕМА ЗДЕЛКА.●Врвниот производ убаво го штити моторот на велосипедот со издржливи цевки од 1-1/2 инчи. Безбеден и безбеден. ● ДОБИЈТЕ ПОВЕЌЕ КОМПЛИМЕНТИ ЗА ИЗГЛЕДОТ.Извонредниот стил на кука за месо додава повеќе личност на вашиот велосипед. Возење самоуверено исто како и супермодел кој настапува. ●ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ СО ХАРДВЕР БЕЗ ' РЃА ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК.Не - мозочен производ, компатибилен со dyna crashbar. Прво стартувајте ги горните завртки, а потоа повлечете ги спуштањата на своето место. Не затегнувајте го горниот дел до крај пред да ги поправите сите дупки на вистинското место. ● СИЛНА И ЦВРСТА ШИПКА ЗА УРИВАЊЕ.5-инчни цевки со 0.125-инчен ѕид дебелина бар за харли Дина несреќа бар. Навистина работеше и помогна во заштитата на моторот и рамката на велосипедот. ①ТЕШКИ И ЦВРСТИ.●Голема и тешка лента за уривање за Дина. Зачувајте го велосипедот и нозете од капка. Добро изработени и тешки. €ДОБРА ВРЕДНОСТ, ГОЛЕМА ЗДЕЛКА.●Врвниот производ убаво го штити моторот на велосипедот со издржливи цевки од 1-1/2 инчи. Безбеден и безбеден. ● ДОБИЈТЕ ПОВЕЌЕ КОМПЛИМЕНТИ ЗА ИЗГЛЕДОТ.Извонредниот стил на кука за месо додава повеќе личност на вашиот велосипед. Возење самоуверено исто како и супермодел кој настапува. ●ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ СО ХАРДВЕР БЕЗ ' РЃА ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК.Не - мозочен производ, компатибилен со dyna crashbar. Прво стартувајте ги горните завртки, а потоа повлечете ги спуштањата на своето место. Не затегнувајте го горниот дел до крај пред да ги поправите сите дупки на вистинското место. ЗОШТО ШТИТНИК ЗА МОТОРИ НА УЛИЦА ЗА 2006-2017 МОТОЦИКЛИ ДИНА? 1. Цврста и тешка лента за заштита на моторот и рамката на велосипедот. Разумна цена за цврст производ. Производителот излез. Кортез од НМ вели : заштита На Велосипеди. Навистина ми е мило што ги ставив овие. Убава тежина и навистина убав изглед. Многу лесен за инсталирање.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата