• Со попуст
  • Неодамнешно
РАЗГОВОР РАБОТИ Држач За Држач За Слушалки-Организатор На Држач За Десктоп Слушалки И Заштеда На Простор На Маса За Дома, Канцеларија И Просторија За Игри-Елеганте?

РАЗГОВОР РАБОТИ Држач За Држач За Слушалки-Организатор На Држач За Десктоп Слушалки И Заштеда На Простор На Маса За Дома, Канцеларија

 
DEN 143.52

Количината на стоката
Това е достапна

СЛУШАЛКИТЕ СТОЈАТ : држачот за слушалки ЗА РАЗГОВОР РАБОТИ е универзално компатибилен со повеќето слушалки и помага да се заштеди простор на бирото во вашата домашна канцеларија или просторија за игри Тој е лесен, но издржлив со лесно склопување и нелизгачка основа. ПРАКТИЧНО и ЕЛЕГАНТНО : овој држач за слушалки ги чува вашите слушалки или слушалки безбедно складирани и има модерен, чист дизајн кој ги комплиментира додатоците и канцеларијата на вашата работна маса без да зазема премногу простор. ЦВРСТА и ИЗДРЖЛИВА : куката за слушалки има флексибилна, но безбедна лулка за држење на повеќето слушалки. Основата против лизгање е цврста со подлога што не се лизга одоздола, така што не мора да се грижите дали основата ќе ја изгребе површината на вашата работна маса. ПРЕНОСЛИВ : Цврст, но лесен, нашата закачалка за слушалки е лесна за склопување и расклопување - нема потребни алатки и не е потребен хардвер! Едноставно лизнете го потпирачот за глава до лентата за поддршка и закачете ја лентата за поддршка на основата. ЗА НАС : ДЕЛАТА ЗА РАЗГОВОР нудат технолошки додатоци кои ни го прават животот полесен и попријатен. Нашите производи вклучуваат додатоци за полнење телефон, додатоци за игри, кабли за полнење, енергетски банки и многу повеќе. Држач За Држач За Слушалки За Разговор. Говорот РАБОТИ држачот за слушалки е универзално компатибилен со повеќето слушалки и помага да се заштеди простор на бирото во вашата домашна канцеларија или просторија за игри. Тој е лесен, но издржлив со лесно склопување и нелизгачка основа. Овој држач за слушалки ги чува вашите слушалки или слушалки безбедно складирани и има модерен, чист дизајн кој ги комплиментира додатоците и канцеларијата на вашата работна маса без да зазема премногу простор.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата