• Со попуст
  • Неодамнешно
BLMIEDE Виножито Серија За Подобрување На Ноктите Модел На Продолжување Лепак Желе Боја Продолжување Лепак Е Лесен За Примена И Лесен за Употреба 6ml Маникир Сет Гел Но?

BLMIEDE Виножито Серија За Подобрување На Ноктите Модел На Продолжување Лепак Желе Боја Продолжување Лепак Е Лесен За Примена И Лесен

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Лакот За Нокти Е Направен Без Груба Состојка Што Го Прави Да Има Низок Мирис, Без Штета На Вашите Нокти Идеален за Користење На Овој гел лак За САМОСТОЈНИ Дизајни На Нокти Дома. Лесно Се Нанесува На Природни Или Вештачки Нокти Без Никакви Вештини. Лесно Е За Секого. Можете Лесно Да Направите За Кратко Време Со Четка. Лесна Примена И Добра Издржливост.Со Соодветна Примена, Траете Најмалку 3 Недели. Совршен Како Подарок За Маникир За Пријателите, Особено На Денот на Вљубените, Божиќ, Денот на Мајката, Ноќта на Вештерките, Денот на Благодарноста, Роденденот, Годишнината. Кога Го Добивате Овој Подарок, Сигурно Ќе Биде Изненадување Како Ниеден Друг. Виножито Серија За Подобрување На Ноктите Модел На Продолжување Лепак За Продолжување На Бојата На Желе Е Лесен За Нанесување И Удобен За употреба 6мл Комплет За Маникир Гел Нокти Виножито Серија За Подобрување На Моделот На Продолжување Лепак За Продолжување На Бојата На Желе е лесен за нанесување и удобен за употреба 6мл материјал : Пластикабојка : како што покажува сликата, (поради разликата помеѓу различните монитори, сликата може да има мала разлика во бојата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата