• Со попуст
  • Неодамнешно
3 парчиња флексибилни клешти за црева поставени исправени вилица изолирани најлонски сопирачки гориво масло за вода, прицврстувачи на црево за црева за повеќе гол?

3 парчиња флексибилни клешти за црева поставени исправени вилица изолирани најлонски сопирачки гориво масло за вода, прицврстувачи на

 
DEN 207.84

Количината на стоката
Това е достапна

Должина на мали клешти-App Rox 155мм/6,1in, опсег на отворање : приближно. Должина на средни клешти : приближно. 185мм / 7,3 ", опсег на отворање : приближно 0-35мм / 0-1,4". Должина на големи клешти : приближно. 255мм / 10 ", опсег на отворање : приближно 0-65мм / 0-2. Без оштетување-Флексибилните стеги имаат специјални вилици на радиус со мазни рабови за ефикасно спречување на оштетување на внатрешното црево. Вграден механизам за заклучување, мазен и заоблен раб на вилицата може ефикасно да спречи оштетување на внатрешното засилување на цревото. Хуманизирана рачка за дизајн-удобна зафат, преносен и заштеда на трудот, погоден за долгорочно работење. Овие стеги на цревото можат да бидат прицврстени со безбедносни токи според големината на стегите и се лесни за употреба. 3 парчиња стеги на црево-вклучува 3 парчиња стеги на црево со различни големини за црева, сопирачки, линии за гориво, грејачи и радијатори, итн. Висока видливост во светло сина боја-лесни стеги со светла жица се лесни за наоѓање и Спречете случајно губење на стегите. Должина на мали клешти-App Rox. 155мм/6,1in, опсег на отворање : приближно. Должина на средни клешти : приближно. 185мм / 7,3 ", опсег на отворање : приближно 0-35мм / 0-1,4". Должина на големи клешти : приближно. 255мм / 10 ", опсег на отворање : приближно 0-65мм / 0-2. Без оштетување-Флексибилните стеги имаат специјални вилици на радиус со мазни рабови за ефикасно спречување на оштетување на внатрешното црево. Вграден механизам за заклучување, мазен и заоблен раб на вилицата може ефикасно да спречи оштетување на внатрешното засилување на цревото. Хуманизирана рачка за дизајн-удобна зафат, преносен и заштеда на трудот, погоден за долгорочно работење.


Клучни карактеристики

Item Type:
Hose Clamp Pliers
Product Size:
 
Small Pliers Length:
Approx. 155mm / 6.1in, Opening Range
Medium Pliers Length:
Approx. 185mm / 7.3in, Opening Range
Large Pliers Length:
Approx. 255mm / 10in, Opening Range
Material:
Nylon
Color:
Blue
Application:
Suitable for brake hoses, fuel hoses, gas pipes, coolant hoses, radiator hoses, lawn mower gas pipes, etc.
Package List:
3 x Hose Clamp Pliers:
Note:
These hose clamps are made of durable nylon with good non conductivity to keep you safe during operation:

Слични производи во категоријата