• Со попуст
  • Неодамнешно
Внатрешен Надворешен Термометар, Монитор За Температура На Површината Или Ѕидот, Термометар Со Големи Броеви На Екранот За Внатрешен Двор, Базен И Внатрешни Темпе?

Внатрешен Надворешен Термометар, Монитор За Температура На Површината Или Ѕидот, Термометар Со Големи Броеви На Екранот За Внатрешен

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Не Е Потребна Батерија, Нема Потреба Од Батерија : хигрометарот има подолг век на траење и не е потребна батерија,за најточни отчитувања, ставете надвор од директна сончева светлина силен И Цврст Термометар Конструиран од материјали отпорни на временски услови и отпорни на кршење за зголемена издржливост за време на употребата.Температурен опсег од -30 до 50 qc, 20 до120h, достапни Се И Целзиусови И Фаренхајтови; влажноста се движи од 10 до 100% RH. Мали мини термометар дома затворен ѕид монтирани температура. лесен За Читање Со тенок транспарентен бројчаник, лесен за читање скала. Поради големиот екран, лесно се чита од далечина,Лесно се чита (дури и од далечина) без отсјај. Нашиот кружен компактен термометар има елегантен, модерен дизајн кој лесно се вклопува во вашиот домашен декор. и инструмент за мерење на влажност градина стаклена градина темпера. Е Лесен За Носење И Мали димензии, доволно издржлив и пренослив за заштеда на простор и носење наоколу.или сместени во оранжерии, магацини, соби за бебиња, канцеларии, лаборатории, балкони, градини, тераси итн. Вашиот термометар има повеќе опции за монтирање за да ви овозможи да го поставите насекаде,издржлив вграден држач за биро, маса или прозорец и висечка дупка за монтирање на ѕид.


Клучни карактеристики

Item Type:
 Temperature Humidity Meter
Material:
Aluminum Shell
Product Size:
Approx. 5.7 x 5.7 x 1.2cm / 2.2 x 2.2 x 0.5in
Measurable:
Temperature and Humidity
Color:
Green
Application:
Greenhouse, Warehouse, Home and Office Without Battery Installation
Weight:
 Approx.17g / 0.6oz
Package List:
1 x Temperature Humidity Meter

Слични производи во категоријата