• Со попуст
  • Неодамнешно
Џиотвице 3Л Резервоар За Притисок Од Нерѓосувачки Челик Едноставна Машина За Издавање Рачен Диспензер За Лепак Со Висока Прецизност Вентил За Издавање Со Висок Пр?

Џиотвице 3Л Резервоар За Притисок Од Нерѓосувачки Челик Едноставна Машина За Издавање Рачен Диспензер За Лепак Со Висока Прецизност Вентил За Издавање

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Голем проток рачно издавање вентил 304 резервоар за притисок од нерѓосувачки челик, капацитет 3Л.Прецизен регулатор на притисок што може Да се контролира со манометар за притисок на покажувачот. Лесен и брз за инсталирање. Ве молиме потврдете ја вискозноста и флуидноста на лепилото пред употреба. 3л Резервоар За Притисок Од Нерѓосувачки Челик Едноставна Машина За Издавање Рачен Диспензер За Лепак Со Висока Прецизност Спецификација На Вентилот за Издавање Со Висок Проток : 1. Голем проток рачно издавање вентил 2. 304 резервоар за притисок од нерѓосувачки челик, капацитет 3Л 3. Прецизен контролиран регулатор на притисок со покажувач манометар 4. Лесен и брз за инсталирање 5. Ве молиме потврдете ја вискозноста и флуидноста на лепилото пред употреба. Ако ви треба резервоар за притисок со поголем капацитет, ве молиме контактирајте ја услугата за клиенти. Ако купите повеќе, можете да добиете повеќе попусти. Вклучен пакет : 1 x Диспензерот За Лепак.


Клучни карактеристики

1. Large flow manual dispensing valve :
2. 304 stainless steel pressure tank, capacity 3L :
3. Precision controllable pressure regulator with pointer pressure gauge :
4. Easy and quick to install :
5. Please confirm the viscosity and fluidity of the glue before use. :
6. If you need a larger capacity pressure tank, please contact customer service. :
7. If you buy more, you can get more discounts. :
Package included:
1 x Glue Dispenser :

Слични производи во категоријата