• Со попуст
  • Неодамнешно
Colaxi Неблагодарна Работа Клуч Клип Универзална Кардио Тренинг Уред Тренер Неблагодарна Работа Безбедносна Брава За Итни Случаи Запре За Повеќето Неблагодарна Раб?

Colaxi Неблагодарна Работа Клуч Клип Универзална Кардио Тренинг Уред Тренер Неблагодарна Работа Безбедносна Брава За Итни Случаи

 
DEN 481.60

Количината на стоката
Това е достапна

●Премиум Материјал● : безбедносната брава за неблагодарна работа е изработена од висок квалитет , со јаже со плетенка, цврсто и издржливо ●Широк Компатибилен● : дијаметар на безбедносниот клуч за Неблагодарна Работа 8мм/0,31 инчи, должина 6см/2,36 инчи и доволно низа за должина, што е универзално за речиси ленти за трчање. ●Практично Носење● : лесниот безбедносен клуч за неблагодарна работа е лесен за употреба и складирање. ●Дизајн На клипови : Силен клип што лесно може да се прицврсти на кој било дел од вашата облека за држење, и можете да заборавите на клучот додека одите или трчате. ●Безбедносен Клуч За неблагодарна работа● : овие безбедносни клучеви ќе работат лесно и брзо на повеќето ленти за трчање и можат лесно да работат. Опис : - + Безбедносен Клуч За Неблагодарна Работа● : овие безбедносни клучеви ќе работат лесно и брзо на повеќето ленти за трчање и можат лесно да работат. - +Широк Компатибилен● : дијаметар на безбедносниот клуч за Неблагодарна Работа 8мм/0,31 инчи, должина 6см/2,36 инчи и доволно низа за должина, што е универзално за речиси ленти за трчање.


Клучни карактеристики

- Material:
- Color:
Red
Package Includes:
1 Treadmill Safety Key:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:

Слични производи во категоријата