• Со попуст
  • Неодамнешно
Поддршка за глава за бебиња за лента за глава за глава за седишта за седишта, шетач за шетач за спиење, за спиење за бебиња за бебиња, за поддршка на главата за деца з?

Поддршка за глава за бебиња за лента за глава за глава за седишта за седишта, шетач за шетач за спиење, за спиење за бебиња за бебиња, за поддршка

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Опис на производот : : 2 парчиња безбедносен автомобил за бебиња за безбедност на седиштето за глава за поддршка на главата лента лента за глава, шетач на вратот, олеснување на вратот, за спиење, за спиење, за спиење, поддршка за глава за спиење за дете за деца деца деца за новороденчиња додатоци за автомобили ? Опремено е со прилагодлив појас без зашилен раб, што е безбедно за децата. ? 【Прекрасен дизајн】 : Децата за спиење на главата за спиење се дизајнирани со симпатични животни модели со живописни бои, што е погодно за деца, без оглед на момчињата или девојчињата; И овие слатки потпирачи за глава на главата се убави подароци за вашите семејства или пријатели кои имаат деца. ? Кога детето спие, тој или таа ќе се чувствува удобно поради удобното полнење. ? 【Широки апликации】 : потпирачот за глава на лентата за автомобили може да се примени на седиштето за бебиња, шетачот за бебиња како безбедносни ремени, ремени на вратот и ленти за глава и така натаму, исто така е погоден и за возрасни, мултифункционални и практични. Опис на производот : : 2 парчиња безбедносен автомобил за бебиња за безбедност на седиштето за глава за поддршка на главата лента лента за глава, шетач на вратот, олеснување на вратот, за спиење, за спиење, за спиење, поддршка за глава за спиење за дете за деца деца деца за новороденчиња додатоци за автомобили.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата