• Со попуст
  • Неодамнешно
Големина на слепите навртки: 1/8 | Должина: .625 | Опсег на зафат: .501-.625 | Глава: купола | Материјал: челик/челик | Заврши: цинк | ROHS во согласност

Големина на слепите навртки: 1/8 | Должина: .625 | Опсег на зафат: .501-.625 | Глава: купола | Материјал: челик/челик | Заврши: цинк | ROHS во

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Отворен отвор на главата на куполата Слепиот заниткување се состои од мандела со глава и забивање на телото што седи над него. „Слепата“ страна е местото каде што немате пристап до задниот дел на ширетот каде што се проширува. За апликации каде што не може да се пристапи на задната страна на работата. Најчесто се користи занишан во индустријата. Ниска цена и разноврсна. Отворен отвор на главата на куполата. Слепиот заниткување се состои од мандела со глава и забивање на телото што седи над него. „Слепата“ страна е местото каде што немате пристап до задниот дел на ширетот каде што се проширува. За апликации каде што не може да се пристапи на задната страна на работата. Најчесто се користи занишан во индустријата. Ниска цена и разноврсна. Зацврстувачот за слепи ривета што е инсталиран од едната страна, кој држи две или повеќе парчиња материјал заедно обично во апликации со лим со ниска инсталирана цена : леснотијата на склопување и брзина со која се инсталираат навртките ќе ги намалат конечните трошоци за место на местото на местото на местото произведен производ. Слепа инсталација : Способноста да се постават навртки од системот од само едната страна од работното парче ја зголемува брзината и ефикасноста на собранието. Постојано, сигурно прицврстување : слепите навртки безбедно соберат апликации и обезбедуваат зглоб отпорен на вибрации. Тие нема да работат лабаво како навојни сврзувачки елементи. Лесна ергономска алатка : Алатките за алатки се дизајнирани со предвид операторот. Алатките за зависности од вртежен момент може да предизвикаат синдром на карпален тунел или други повреди на повторливи движења. Инсталација : Инсталирањето на слепи навртки лесно се остварува со употреба на рачни или напојувања.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата