• Со попуст
  • Неодамнешно
XPIX AUDIO-Technica AT2020USB-X КАРДИОИДЕН Кондензатор USB Микрофон w/Вграден Приклучок За Слушалки, 24-битна/96 Khz Стапка На Примерок Плус Пакет w/Ath-M20x Слушалки За Монитор + Држач + Ми?

XPIX AUDIO-Technica AT2020USB-X КАРДИОИДЕН Кондензатор USB Микрофон w/Вграден Приклучок За Слушалки, 24-битна/96 Khz Стапка На Примерок

 
DEN 3344.00

Количината на стоката
Това е достапна

Аудио Техника Кардиоиден Кондензатор ПРИКЛУЧОК И Репродукција USB-C Микрофон е дел од Специјален Пакет Кој Вклучува : Еден Ath-M20x Монитор Слушалки, ЕДЕН SR360 Преку Уво Динамички Стерео Слушалки, Еден Држач За Слушалки, Еден Микрофон Поп Филтер и Една Крпа За Чистење На Микрофибер Со Влакна ОВОЈ AT2020 USB-X доаѓа со Приклучок За Слушалки Плус Контрола на Јачината на Звукот Што ви Овозможува да Го Следите Сигналот На Микрофонот без Одлагање и Благодарение на Неговата Контрола На Мешавината Што ви Овозможува Да Го Мешате Сигналот На Микрофонот со Аудио На Компјутерот. Кога Работите со USB Микрофонот AUDIO Technica 2020 Добивате Висококвалитетна Врска Со Засилувач За Слушалки Директно Во Куќиштето Обезбедувањето Аудио Стриминг Од Микрофонот во Вашите Слушалки ќе биде Јасно, Силно и Ослободено од Каква Било Бучава што не Сакате Да Ја Слушнете. Нудењето Капацитивно Копче За Исклучување На Звукот Со Мек допир Е Погодно Лоцирано на Телото на Аудио Техниката На Микрофонот ВО 2020 ГОДИНА За Брзо И Тивко Исклучување На Звукот, со Конвертор За А/Д Со Висока резолуција до 24-битна/96 k Hz Стапка на Земање Примероци За Исклучително Јасна, Природна Репродукција на Звук. Кардиоидниот Кондензатор Audio-Technica AT2020 Usb Е Опремен со USB-C Излез И Вклучува Кабел Со Usb-C И USB-А Опции, Проширување На Компатибилноста на Микрофонот и Олеснување На Користењето, Сега и Во Иднина. Презентирање На Аудио Техника Кардиоиден Кондензатор Приклучок И Репродукција USB-C Микрофон Кој е Дизајниран За Дигитално Снимање Музика или Кој Било Акустичен Аудио Извор Користејќи Го Вашиот Омилен Софтвер за Снимање. Овој Микрофон Нуди Звук Со Артикулација и Разбирливост со квалитет На Студиото, Кој Е Совршен за пејачи/текстописци, Подкастери, Гласовни Уметници, Теренски Рекордери и Домашни Студиски Рекордери. Насочениот Пикап НА At2020usb-X Microphone (кардиоид) Го Задржува Фокусот На Вашиот Глас или кој Било Друг Избран Извор На Звук, во Меѓувреме Неговиот Конвертор A/D Со Висока резолуција (До 24-битна/96 Khz Стапка На Земање Примероци) Обезбедува Исклучително Јасна, Природна Репродукција на Звук.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата