• Со попуст
  • Неодамнешно
Бебе крава музички играчки, електричен робот замав танцувајќи одење бебешки крави играчки со музика и предводени светла, играчки за развој на учење за бебиња од 6 д?

Бебе крава музички играчки, електричен робот замав танцувајќи одење бебешки крави играчки со музика и предводени светла, играчки за развој

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Premium Qulity - Нашите музички играчки за бебиња крави се изработени од трајна ABS пластика, обезбедете ја музичката крава во долготрајни перформанси и цврста конструкција Енергија од 3*АА батерии (пакетот не вклучува). Симпатична дизајн на caft - Најсечената играчка за танцување крави може да се движи свртување и лево, а рацете се вртат нагоре и надолу, дури и може да трепкаат дури и кога се движите. Постојат 2 режими за избор. Можете да го изберете добитокот за да свети во статичка состојба или да танцува на музика и светла. Атрактивни и креативни - Шарените светла на играчката за бебиња од крави привлекуваат внимание на децата во најкратко време, а богатите движења и звуци на телото можат во голема мерка да предизвикаат iosубопитност на децата. Достапно е за деца да танцуваат заедно на кул светлата и музиката. Развој на учење - Нашата електронска играчка за животни го подобрува допирот, слушањето и видот за да му обезбедиме на бебето уникатен и забавен начин за да започне со истражување на околината. Огромно популарни како играчки за бебиња и подароци. Алијас - Танцување со крави играчки, танцувачка музичка крава, бебе музичка крава, музички играчки за бебиња, танцувачка музичка крава, музичка играчка за танцување крави, музичка играчка за бебиња од крава. Premium Qulity - Нашите музички играчки за бебиња крави се изработени од трајна ABS пластика, обезбедете ја музичката крава во долготрајни перформанси и цврста конструкција. Енергија од 3*АА батерии (пакетот не вклучува). Симпатична дизајн на caft - Најсечената играчка за танцување крави може да се движи свртување и лево, а рацете се вртат нагоре и надолу, дури и може да трепкаат дури и кога се движите. Постојат 2 режими за избор. Можете да го изберете добитокот за да свети во статичка состојба или да танцува на музика и светла.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата