• Со попуст
  • Неодамнешно
Рачен читач на РФИД, аларм за скенер за лична карта со мала моќност Едноставно работење со читач на животни, LED дисплеј, кој може да се надополнува за управување со ж?

Рачен читач на РФИД, аларм за скенер за лична карта со мала моќност Едноставно работење со читач на животни, LED дисплеј, кој може

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Мулти функција : Со аларм со мала моќност, ултра ниска батерија и долгорочно, без операција за автоматско исклучување, USB полнење, вградено во батерија, долг век на траење на батеријата Складирање на информации : Вградена функција за складирање, може да се чуваат до 128 информации за ознаки, корисниците можат да ги испратат на компјутерот преку USB кабел за податоци. LED дисплеј : Производот усвојува LED дисплеј со голема осветленост, кој може јасно да се прикаже во силни услови на светло на отворено или на отворено. Практично во употреба : читателот на РФИД има стабилни перформанси и едноставно работење, погодно за управување со мало животно и управување со следливост. Поддржани формати : Читателот на ознаки за животни усвојува режим на безжично читање на РФИД, поддржува за ISO 11784 11785, FDX - B и EMID, лесен за ракување. LED дисплеј : Производот усвојува LED дисплеј со голема осветленост, кој може јасно да се прикаже во силни светлосни услови на отворено или на отворено. Поддржани формати : Читателот на ознаки за животни усвојува режим на безжично читање на РФИД, поддржува за ISO 11784 11785, FDX - B и EMID, лесен за ракување. Складирање на информации : Вградена функција за складирање, може да се чуваат до 128 информации за ознаки, корисниците можат да ги испратат на компјутерот преку USB кабел за податоци. Практично во употреба : читателот на РФИД има стабилни перформанси и едноставно работење, погодно за управување со мало животно и управување со следливост.


Клучни карактеристики

Item Type:
RFID Reader
Material:
ABS
Working Frequency:
134.2Khz/125Khz
Support Tags:
EMID, FDX-B (ISO11784/85)
Reading Range:
2-12mm glass tube label> 8cm, 30mm animal ear marking> 20cm (related to label performance)
Standard:
for ISO11784/85
Reading Time:
Display
Power Type:
800mAh lithium battery x1 (built in)
Storage:
128 messages
Connection:
USB2.0
Working Temperature:
-10°C~50°C
Storage Temperature:
-30 °C ~ 70 °C
Size:
Approx. 155x74x15mm/6.10x2.91x0.59in
Package List:
1 xRFID Reader:
1 x USB Cable:
1 x Manual:

Слични производи во категоријата