• Со попуст
  • Неодамнешно
Cieovo 24 Pack Pixel Party Party Party Поволности за третирање, рударски забави за пиксели Гуди Кенди третираат сегашни кутии рециклирани кутии за забави на пиксели за пиксели за в?

Cieovo 24 Pack Pixel Party Party Party Поволности за третирање, рударски забави за пиксели Гуди Кенди третираат сегашни кутии рециклирани

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Количина на пакет : ќе добиете 24 парчиња кутии за забави за рударски пиксели во 2 различни стилови Кутии отпечатени со тема за пиксели. Тие се составени од убави бои како црвена, розова, портокалова, која е привлечна, доволна количина може да ги задоволи вашите дневни потреби. Кои се многу погодни за повеќето ваши забави, правејќи ја вашата забава полна со смешна атмосфера. Квалитетен материјал : Овие светли и шарени партии за игри со пиксели Goodie подароци се изработени од квалитетна занаетчиска хартија, безбедна и нетоксична, цврста и издржлива. Кутиите за третирање на пиксели се печатат во целосна боја со двете странични печати кои се популарни во забавата за теми за игра на пиксели, додавајќи поинаков допир, покажувајќи ја вашата личност. Правилна големина : Кутија за третирање на забави за игра со пиксели е 16*9.3*9,3 см/ 6,3 x 3,7 x 3,7 инчи, соодветна големина за да ставите некои мали подароци и домашни кекси, кутијата за добра е убава за украси за забави за игра на пиксели, а исто така Може да се примени како убави подароци за вашите семејства и пријатели. Лесно за склопување : Кутиите за фаворизирање на забави со пиксели се лесни за склопување со преклопување во клапите и можете да ги притиснете страните, а потоа спакувани стан за удобно складирање кога не се во употреба, еднократно и рециклирано, и ви помагаат добро да се подготвите за посакуваната забава . Широка употреба : Овие теми за теми за пиксели се присутни кутии за cupcake можат да бидат широко применети на кутиите за роденденска забава на Pixel Game се широко применети како кутии за подароци, кутии за Goody за забави за игри со пиксели, рударска игра, забави за бебиња за туширање, фестивали и какви било настани за славење. Новинарски украси за пиксели. Каде и да се сместија, тие се фантастични украси за забави. Количина на пакет : ќе добиете 24 парчиња кутии за забави за рударски пиксели во 2 различни стилови. Кутии отпечатени со тема за пиксели. Тие се составени од убави бои како црвена, розова, портокалова, која е привлечна, доволна количина може да ги задоволи вашите дневни потреби. Кои се многу погодни за повеќето ваши забави, правејќи ја вашата забава полна со смешна атмосфера. Квалитетен материјал : Овие светли и шарени партии за игри со пиксели Goodie подароци се изработени од квалитетна занаетчиска хартија, безбедна и нетоксична, цврста и издржлива. Кутиите за третирање на пиксели се печатат во целосна боја со двете странични печати кои се популарни во забавата за теми за игра на пиксели, додавајќи поинаков допир, покажувајќи ја вашата личност. Правилна големина : Кутија за третирање на забави за игра со пиксели е 16*9.3*9,3 см/ 6,3 x 3,7 x 3,7 инчи, соодветна големина за да ставите некои мали подароци и домашни кекси, кутијата за добра е убава за украси за забави за игра на пиксели, а исто така Може да се примени како убави подароци за вашите семејства и пријатели.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата