• Со попуст
  • Неодамнешно
Vanco 280707 4 x 4 HDMI Matrix Selector Префрлување над 2 UTP со контрола на IR и RS232

Vanco 280707 4 x 4 HDMI Matrix Selector Префрлување над 2 UTP со контрола на IR и RS232

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Сет за чипови со голема брзина што поддржува 3 D и 4 K x 2 K Единствениот дизајн на колото овозможува заштита од високи напони и врвни струи. Целосен HD1080 P/120 Hz. HDCP во согласност. Поддржува дигитален аудио формат, DTS-HD/Dolby-True HD/LPCM7. Сет за чипови со голема брзина што поддржува 3 D и 4 K x 2 K. Единствениот дизајн на колото овозможува заштита од високи напони и врвни струи. Целосен HD1080 P/120 Hz. HDCP во согласност. Поддржува дигитален аудио формат, DTS-HD/Dolby-True HD/LPCM7. Прекинувачот за селекторот на матрицата HDMI 4 X4 нуди невидена флексибилност и погодност со проширување на аудио/видео со висока дефиниција од кој било од четири извори на HDMI на кои било четири далечински прикази преку единечни кабли HDMI или два кабли од категорија 5Е или категорија 6. Овозможува кој било приказ на HDMI да гледа каков било извор на HDMI во секое време, како и да дозволи кој било извор на HDMI да биде прикажан на повеќе HDMI дисплеи во исто време. Прекинувачот за матрица 4x4 вклучува четири влезови HDMI и четири излези HDMI/два категорија 5 E или категорија 6. Сепак, само еден излезен формат може да се користи истовремено. Единицата за приемник вклучува еден излез HDMI и два влезови од категорија 5 E или категорија 6, што го прави вкупно четири приемници.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата