• Со попуст
  • Неодамнешно
Монтирање на слот автомобил со еден допир ЦД

Монтирање на слот автомобил со еден допир ЦД

 
DEN 1102.40

Количината на стоката
Това е достапна

✅ Универзална компатибилност за 4,0-7,0 "телефони со максимална дебелина, вклучувајќи заштитна кутија помала од 0,12" Mountистока за монтирање на бравата со силиконски влошки. Elеластичните силиконски влошки го штитат вашиот слот за ЦД од оштетување. ✅ Универзална компатибилност за 4,0-7,0 "телефони со максимална дебелина, вклучувајќи заштитна кутија помала од 0,12". Mountистока за монтирање на бравата со силиконски влошки. Elеластичните силиконски влошки го штитат вашиот слот за ЦД од оштетување. Монтирање на еден слот за ЦД на ЦД на допир - Универзална компатибилност за 4,0-7,0 "телефони со максимална дебелина, вклучувајќи заштитна кутија помала од 0,12" - монтирање на заклучувањето со силиконски влошки - Еластичните силиконски влошки го штитат вашиот слот за ЦД од оштетување - раката на стегачот и подножјето Формирајте стабилен триаголник за цврсто да го заштитите вашиот телефон.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата