• Со попуст
  • Неодамнешно
Држач за телефон на управувачот, држач за телефони Универзален автомобил Еластичен управувач клип за монтирање на држач за мобилни лакови за мобилен телефон на уп?

Држач за телефон на управувачот, држач за телефони Универзален автомобил Еластичен управувач клип за монтирање на држач за мобилни лакови

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Еластична фиксација Дизајн на воланот држач за мобилни телефони : Со еластична фиксација гумена лента, големината на управуваното тркало нема да влијае на инсталацијата Клиповите се прилагодливи и совршени се вклопуваат за повеќето мобилни телефони. Соодветна големина на телефонот : За екранот на телефонот под 5,5 инчи. Големина : 16,5 x 4cm / 6,49 x 1. Заштита : држачот на управувачот е вграден со мека силиконска подлога, која го штити вашиот телефон од гребење или гаш. Нема потреба дополнителни алатки, само неколку секунди за да ги завршите. Држач на телефон за воланот за автомобил : Овој држач за еластичен управувач со автомобил може да го држи вашиот уред на воланот, обезбедувајќи стабилна околина за гледање, добро за гледање филмови или фотографии. Тоа е мала големина, преносно и нема да заземе многу простор. Воланот на држачот на телефонот : Уредот е многу компактен со управувачот, може да се преместува слободно. ПРОФЕСИОНАЛНО МОНЕР ЗА УПРАВУВАЕ НА ТЕЛЕФОН. Содржина на држачот на телефонот на воланот : 1 x држач за воланот. Професионален држач за телефон за волан. Еластична фиксација Дизајн на воланот држач за мобилни телефони : Со еластична фиксација гумена лента, големината на управуваното тркало нема да влијае на инсталацијата. Клиповите се прилагодливи и совршени се вклопуваат за повеќето мобилни телефони. Соодветна големина на телефонот : За екранот на телефонот под 5,5 инчи. Големина : 16,5 x 4cm / 6,49 x 1. Заштита : држачот на управувачот е вграден со мека силиконска подлога, која го штити вашиот телефон од гребење или гаш. Нема потреба дополнителни алатки, само неколку секунди за да ги завршите. Држач на телефон за воланот за автомобил : Овој држач за еластичен управувач со автомобил може да го држи вашиот уред на воланот, обезбедувајќи стабилна околина за гледање, добро за гледање филмови или фотографии. Тоа е мала големина, преносно и нема да заземе многу простор. Воланот на држачот на телефонот : Уредот е многу компактен со управувачот, може да се преместува слободно. ПРОФЕСИОНАЛНО МОНЕР ЗА УПРАВУВАЕ НА ТЕЛЕФОН. Содржина на држачот на телефонот на воланот : 1 x држач за воланот. Професионален држач за телефон за волан. Дизајн на еластична фиксација : Со еластична гума за фиксација, големината на управуваното тркало нема да влијае на инсталацијата2.


Клучни карактеристики

Description:
This elastic car steering wheel holder can hold your device on the steering wheel, Providing a stable viewing environment, good for watching movies or photos. It is small size, portable and won't take up much space.:
Features:
1.The clips is adjustable and perfect fits for most mobile phones.:
2.Elastic fixation design:
With elastic fixation rubber band, the size of steer wheel won't effect the installation.
3.Easy installation:
No need extra tools, just a few seconds to finish it.
4.Safety:
The device is highly compact with the steer wheel, can be moved freely.
5.Protection:
The Steering Wheel Holder is embedded with soft silicone pad, which protect your phone from scratching or gash.
Specifications:
Color:
Black and Red
Material:
ABS + Rubber
Clip opening up to 67mm:
Suitable Phone Size:
For the phone screen below 5.5 inch
Size:
16.5 x 4cm / 6.49 x 1.57inch
Quantity:
1
Package Content:
1 x Steering Wheel Holder:

Слични производи во категоријата