• Со попуст
  • Неодамнешно
Јинкин 100 ПАРЧИЊА Универзална МАСКА ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА VR Санитарна VR Маска За Покривање На Очите ЗА VR, Vr Капак За Маска За Очи, ЗА Еднократна УПОТРЕБА VR Маска ЗА ?

Јинкин 100 ПАРЧИЊА Универзална МАСКА ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА VR Санитарна VR Маска За Покривање На Очите ЗА VR, Vr Капак За Маска За Очи,

 
DEN 415.84

Количината на стоката
Това е достапна

Изработен од неткаен за еднократна употреба и е мек и пријателски за кожата погоден ЗА ВР забава за време на семејни собири, деловни корисници НА ВР, ПРОДАВНИЦИ за искуство СО ВР и други сценарија. Не грижете се повеќе да ги споделувате СЛУШАЛКИТЕ ЗА ВР со другите. Практична МАСКА за очи ЗА еднократна УПОТРЕБА ВР, неткаен лист погоден за кожата, издржливите неткаени ткаенини на МАСКАТА ВР се меки и дишат. Го штити делот каде што кожата директно контактира со вр опрема од пот, себум, козметика, нечистотија. Спречување на проблеми со вкрстена инфекција предизвикани од потење, Личната хигиена е заштитена. 100 ПАРЧИЊА универзален Капак ЗА МАСКА ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА ВР, рамни јамки за уши. Отсечете ги очите и носот На Капакот На ОЧИТЕ ВР, оставете да дишете слободно. Висококвалитетниот неткаен капак од ткаенина vr е мек и дише, VR Маската останува удобно и безбедно. Заменете ја маската за покривање VR секогаш кога сакате и одржувајте ја Хигиената и чистата Слушалка за Виртуелна Реалност. ВР Маска За Очи Големина На Капакот : Околу 9 Х 5 инчи, Универзален дизајн и големина за повеќето лице и уред. Јинкин Универзална Маска За Еднократна УПОТРЕБА Вр Капак За Очи 100 ПАРЧИЊА Капак За Лице за Гледање ВР, Филм За Заштита На Лице За Виртуелна Реалност : 1. Изработен од неткаен за еднократна употреба и е мек и пријателски за кожата. погоден ЗА ВР забава за време на семејни собири, деловни корисници НА ВР, ПРОДАВНИЦИ за искуство СО ВР и други сценарија. Не грижете се повеќе да ги споделувате СЛУШАЛКИТЕ ЗА ВР со другите. Удобен Капак ЗА МАСКА ОД ТИПОТ ВР ЗА еднократна употреба, неткаен лист погоден за кожата, издржливите неткаени ткаенини на Капакот се меки и дишат.


Клучни карактеристики

Material:
Medical Grade Non-Woven Fabrics
Size:
9 x 5 inch
Density:
9 degree
Thickness:
0.8mm
Compatible Model:
Compatibility All VR headset.

Слични производи во категоријата