• Со попуст
  • Неодамнешно
Резистентен стилус, пролетно јаже на допир Пен за сликање отпорен на екран на допир тврд врв стилус за POS, PDA, индустриски компјутер, автомобил навигатор, итн, црна, ц?

Резистентен стилус, пролетно јаже на допир Пен за сликање отпорен на екран на допир тврд врв стилус за POS, PDA, индустриски компјутер,

 
DEN 111.36

Количината на стоката
Това е достапна

Отпорен стилус : Ова е отпорно тврдо пенкало, преносно, мало и компактно, со големина од само 12,5*1*1cm, што може да донесе многу погодност во вашиот живот Може да се користи за пишување Touch на целата серија на прекинувач за табли за ракопис и опрема за индустриска контрола. Не се применува за тековните 3 G мобилни телефони и таблети, не се применуваат за i OS. Ослободени од гребнатини и отпечатоци од прсти - Ова е совршена алатка за пишување на екранот. Издржливиот ABS материјал може да го заштити вашиот екран од гребнатини и отпечатоци од прсти и нема да го оштети вашиот екран. Со пролетно јаже - на врвот на секој стилус има кабел за банџи, кој може да го врзува пенкалото за да избегне случајно губење на пенкалото. Опсег на апликација : Ова е пенкало за отпорен екран, погодно за сите уреди за отпорен на екран на допир и мобилни телефони. Како што се POS, PDA, индустриски компјутер, навигатор на автомобили и други уреди за отпорен на екран на допир. Како и резистивни филмови, MP4, MP5, табли за пишување, навигатори, медицински и други уреди со отпорен екран. Но, треба да се напомене дека ова пенкало за екран на допир не е погодно за тековните 3 G телефони и таблети. Поддршка кога ви треба-можеме да обезбедиме одлична услуга по продажбата на нашите клиенти. Кога клиентите откриваат дека нашите производи се неисправни, можете да контактирате со нас за да разговараме за најдобро решение, а ние исто така обезбедуваме услуга за враќање на производот, посветена на доброто искуство на клиентот.


Клучни карактеристики

Material:
ABS
Optional Color:
Black , Silver , Red
Size:
Approx. 12.5 * 1 * 1cm , 4.92 * 0.39 * 0.39in
Weight:
Approx. 6.4 g
Package list:
1 * Touch Pen:
Note:
1. Not applicable to current 3G mobile phones and tablets. 2. This is a resistive stylus , which is only suitable for resistive mobile phones , resistive films , MP5 , writing boards , navigators , medical and other resistive screen devices. 3. Compatible with resistive touch screen devices , and can be used for POS , PDA , industrial PC , car navigator and other resistive touch screen devices. 4. If you find that the stylus cannot be used , first make sure that your screen is a resistive screen device. 5. If the screen is a resistive screen and it still cannot be used normally , please contact us and we will give you a satisfactory answer.

Слични производи во категоријата