• Со попуст
  • Неодамнешно
Mobestech 9PCS Десктоп штанд на држачот на телефонот за мобилниот телефон Стенд Телефон за држач за заграда на плоштад телефонски приказ на држачот за мобилни телефони ш?

Mobestech 9PCS Десктоп штанд на држачот на телефонот за мобилниот телефон Стенд Телефон за држач за заграда на плоштад телефонски приказ

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Заграда за екранот на телефон : Направено од врвен материјал ABS, издржлив и не е лесен за деформирање Применливо за дома, канцеларија или друго место. Заградата за десктоп Телефон : Преносни и преклопливи држачи за телефони можат да помогнат да го држите вашиот телефон. Стенд на работната површина : Прилагодлив дизајн на пет брзини, одличен држач за приказ на телефон. Носител на телефон : Силна поддршка, лесна и удобна за употреба. Стенд за мобилни телефони : Чувајте го телефонот на место и практичен за употреба. Подарок за вашите пријатели или семејства. Карактеристики на списокот со пакети 9 x Телефонски заграда - изработени од премиум ABS материјал, издржлив и не е лесен за деформирање. Применливо за заграда за дома, канцеларија или друго место за десктоп. -Којност : црна, бела, црвена, жолта, сина, розова, портокалова, зелена форма на екранот. -Материјал : АБС телефонски штанд. - Прилагодлив дизајн на пет брзини, одличен држач за екранот на телефонот Телефонски заграда.2inch држач на телефон. - Преносни и преклопливи држачи за телефони можат да помогнат во одржувањето на држачот за приказ на вашиот телефон.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата