• Со попуст
  • Неодамнешно
Рачка со магнетна камера Bluetooth заграда, 2023 Нова магнетна рачка за анти-тресење Фото-штанд, смартфон селфи зафат за стабилизатор на Bluetooth за mountубители на селфи, сите ?

Рачка со магнетна камера Bluetooth заграда, 2023 Нова магнетна рачка за анти-тресење Фото-штанд, смартфон селфи зафат за стабилизатор

 
DEN 474.88

Количината на стоката
Това е достапна

Префериран материјал - стативите на мобилните телефони се изработени од ABS материјал, кој е безбеден еколошки и одбива да се обработува со вратени материјали, без чуден мирис; Рачката е изработена од PU кожа со одлична хемиска и хидролитичка отпорност Прилагодлив внимателен дизајн - удобно чувство, дизајн што не е лизгање, ергономски дизајн, вклопувајте ја кожата на камерата, издржлива. Ротатибилен дизајн, само-префрлање, префрлување помеѓу пејзажот и портретот, една едноставна оска на ротација. Иновативна магнетна привлечност - Продолжувајќи го уникатниот дизајн и естетското чудо Нова форма, loveубов на прв поглед, скокање елф на прстите, е тука за вас, силно вшмукување, стабилно работење на мобилниот телефон, нема потреба да се грижите за мобилниот телефон што паѓа исклучено. Операција со една рака - удобно ергономски дизајн мобилен телефон гума со зафатнина ја прави лесна за држење и ракување со паметни телефони во едната рака. Доволно мал и компактен што можете да го вклопите во џеб. Компатибилен со сите паметни телефони - не само што можат да се користат телефони на Apple, туку и телефони со Android, само додадете магнетски прстен на задниот дел на телефонот, а магнетниот прстен нема да влијае на какви било функции на вашиот телефон. Префериран материјал - стативите на мобилните телефони се изработени од ABS материјал, кој е безбеден еколошки и одбива да се обработува со вратени материјали, без чуден мирис; Рачката е изработена од PU кожа со одлична хемиска и хидролитичка отпорност. Прилагодлив внимателен дизајн - удобно чувство, дизајн што не е лизгање, ергономски дизајн, вклопувајте ја кожата на камерата, издржлива. Ротатибилен дизајн, само-префрлање, префрлување помеѓу пејзажот и портретот, една едноставна оска на ротација. Иновативна магнетна привлечност - Продолжувајќи го уникатниот дизајн и естетското чудо Нова форма, loveубов на прв поглед, скокање елф на прстите, е тука за вас, силно вшмукување, стабилно работење на мобилниот телефон, нема потреба да се грижите за мобилниот телефон што паѓа исклучено. Операција со една рака - удобно ергономски дизајн мобилен телефон гума со зафатнина ја прави лесна за држење и ракување со паметни телефони во едната рака. Доволно мал и компактен што можете да го вклопите во џеб.


Клучни карактеристики

Size:
11.2*8.3*3.5cm/4.41*3.27*1.38in
Weight:
115g/0.25lb
Material:
ABS + magnet + PU
Color:
Black, blue, pink, purple (optional)
Features:
Magnetic
Style:
upgraded wireless charging
Package Includes:
1PCS x Magnetic Camera Handle Bluetooth Bracket:
Notes:
1. Please allow slight dimension difference due to different manual measurement.:
2. The color maybe a little difference compare the image with actual item due to monitor reflect. :

Слични производи во категоријата