• Со попуст
  • Неодамнешно
АЈВФЕЈ 22 Парчиња Сим Картичка Отстранување Алатка За Отворање Фиока Исфрли Игли Отворач За Иглиjектор Компатибилен Со сите iPhone apple iPad HTC Samsung Мобилен Телефон Памете?

АЈВФЕЈ 22 Парчиња Сим Картичка Отстранување Алатка За Отворање Фиока Исфрли Игли Отворач За Иглиjектор Компатибилен Со сите iPhone apple iPad HTC

 
DEN 127.84

Количината на стоката
Това е достапна

Овие алатки ЗА отстранување СИМ-картички се погодни за сите модели на телефони и се добри алатки ЗА исфрлање СИМ-картички што ви овозможуваат лесно да ја отворите, отстраните и исфрлите фиоката ЗА СИМ-картички Алатката за отстранување НА СИМ-картичката е изработена од материјал од нерѓосувачки челик, издржлив и мала тежина, што не е лесно да се свитка и има долг работен век.Алатката за отстранување на сим-картичката е во мала големина и има зашилено дно; Држете ги подалеку од децата и избегнувајте случајно голтање или случајна повреда. Постојат 2 стилови на иглички за земање картички за да ги исполнат вашите различни преференции.Лесен, компактен и пренослив, можете да го закачите на вашата торба. Оваа алатка за отстранување на сим-картички гарантира ефикасно отстранување На Сим-картичката од фиоката. Компатибилен е со различни уреди, мобилни телефони и таблети. Мобилен телефон како Apple i Phone X, 8, 8 Плус, 7, 7 плус, 6 плус, 6s, 6, 5c, 5s, 4s, 4, Samsung Galaxy S9 S8 S7 S6 S5 S4, Забелешка 8 5, i Pad, HTC, Huawei, Xiaomi,ZTE,VIVO, OPPO, LG, Google, Sony, Motorola и многу повеќе.


Клучни карактеристики

Material:
stainless steel Color

Слични производи во категоријата