• Со попуст
  • Неодамнешно
Камион Bluetooth слушалки безжичен Bluetooth слушал за мобилен телефон во уво со микрофон ушни уши со единечни уши раце бесплатно бучава Откажување на ушите за камиони за в?

Камион Bluetooth слушалки безжичен Bluetooth слушал за мобилен телефон во уво со микрофон ушни уши со единечни уши раце бесплатно

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

【Двојна микрофон】 : Bluetooth слушалки v50 Вградени двојни микрофони. Едниот е микрофон за намалување на бучавата, обработка на звук на животната средина, а другиот е микрофон, кој прима чист човечки глас. Овие двајца ви овозможуваат да уживате во квалитетна музика и да ги исчистите телефонските повици каде и да е. Исто како и комуникацијата лице-в-лице. 【Двонасочна прилагодување на ротацијата】 : 270 ° Прилагодлива рака на бум и 180 ° прилагодлива кука за уво помагаат совршено да се вклопите и на десно и од левото уво и да ги исполнат различните навики за носење на јавноста. Исто така е компатибилен со очила. 【Поддржан и удобно】 : Лесен, удобно, блиско прилагодено, безбедно и скромно изработено за вас, можете да го носите со часови во исто време. Вградена батерија за полнење со голем капацитет со време до 72 часа време на подготвеност, 8 часа време на разговор. 【Мултифункционални копчиња】 : Копчињата на слушалката ви овозможија да свирите или паузирате музика, одговор/крај/отфрлање повици, звуци на нем. Да се ​​активира гласовната контрола како што е Сири никогаш не било полесно, што го прави овој слушалки совршен за вас.0 Earpiece】 : Преку Bluetooth 5.0 безжична слушалка Аудио технологија и подобрена јасноста на гласот. Тоа е погодно за мобилни повици, музика за стриминг, насоки за GPS и сл. 【Двојна микрофон】 : Bluetooth слушалки v5.0 Вградени двојни микрофони. Едниот е микрофон за намалување на бучавата, обработка на звук на животната средина, а другиот е микрофон, кој прима чист човечки глас. Овие двајца ви овозможуваат да уживате во квалитетна музика и да ги исчистите телефонските повици каде и да е. Исто како и комуникацијата лице-в-лице. 【Двонасочна прилагодување на ротацијата】 : 270 ° Прилагодлива рака на бум и 180 ° прилагодлива кука за уво помагаат совршено да се вклопите и на десно и од левото уво и да ги исполнат различните навики за носење на јавноста. Исто така е компатибилен со очила. 【Поддржан и удобно】 : Лесен, удобно, блиско прилагодено, безбедно и скромно изработено за вас, можете да го носите со часови во исто време. Вградена батерија за полнење со голем капацитет со време до 72 часа време на подготвеност, 8 часа време на разговор. 【Мултифункционални копчиња】 : Копчињата на слушалката ви овозможија да свирите или паузирате музика, одговор/крај/отфрлање повици, звуци на нем. Да се ​​активира гласовната контрола како што е Сири никогаш не било полесно, што го прави овој слушалки совршен за вас.0 Earpiece】 : Преку Bluetooth 5.0 безжична слушалка Аудио технологија и подобрена јасноста на гласот. Тоа е погодно за мобилни повици, музика за стриминг, насоки за GPS и сл. Нашата безжична слушалка со Bluetooth со Earhook ви овозможува да направите сигурни безжични повици на едно полнење и да уживате во стриминг музика и медиуми во текот на денот.


Клучни карактеристики

Bluetooth version:
5.0
Headphone battery capacity:
90mAh
Transmission distance:
about 10m
Playing time:
about 8 hours
Standby time:
about 72 hours
Product Weight:
3.35oz
Support system:
all devices and mobile phones that support Bluetooth
Notes:
1. Please read the instruction manual carefully before use. :
2. If you receive a defective product or have any questions during use, please feel free to contact us. :
Packing list:
Headphones*1:
USB cable*1:
User Manual*1:

Слични производи во категоријата