• Со попуст
  • Неодамнешно
Микро USB Кабел, Микро USB Да Напишете C&засилувач;iOS Кабел За Полнење, 3-во-1 Повеќе Кабел За Брзо Полнење Компатибилен Со iPhone, iPad, iPod, Huawei, Pixel, Samsung Galaxy, Android Паметни Телефо?

Микро USB Кабел, Микро USB Да Напишете C&засилувач;iOS Кабел За Полнење, 3-во-1 Повеќе Кабел За Брзо Полнење Компатибилен Со iPhone,

 
DEN 52.64

Количината на стоката
Това е достапна

Издржливоста што ја очекувавте ОД КАБЕЛОТ ЗА Полнач МИУОЛВ 3-во-1-сега со универзална компатибилност Со вградени IP, USB-C и микро USB конектори, тоа е единствениот кабел што некогаш ќе ви треба. Поддршка за полнење на повеќето мобилни телефони достапни на пазарот. Вистинската брзина на полнење се одредува според највисокиот излез што може да го обезбеди ѕидниот полнач, можете да полните повеќе уреди истовремено СО ѕиден полнач 2А, особено погоден за семејство или гости. 3-во-1 дизајн, го прави кабелот пренослив и потребен ви е само еден кабел кога сте на службено патување или патувате. Универзално компатибилен За телефонски, микро-УСБ и тип-Ц уреди, има 3 различни порти ДО USB кабел за вашите најголеми потреби. Дизајн 3-во-1 : ажурираниот 3 Кабел За полнење Без Заплеткување за вас! i OS Порта + Микро USB Стандардна Порта + Тип Ц порта За Полнење Во Нов стил. Лесно за префрлување помеѓу i OS Порта И Микро USB и Тип C, поддржан топол приклучок. Супер Компатибилност : Кабел за полнење Со Голема Брзина 3-во-1 компатибилен со i Phone, i Pad, i Pod, Huawei, Pixel, Samsung Galaxy, Android за повеќето полнење на мобилни телефони. МИУОЛВ 3-во-1 Каблите се сите во едно преносно решение за полнење за оние кои постојано се во движење. Брзо Полнење И Синхронизација На Податоци : користи 210 бакарни јадра за синтеза, обезбедува максимална брзина на полнење до 2А, што истовремено може да ги полни повеќето мобилни телефони/Bluetooth звучници/Bluetooth слушалки/мобилни напојувања/електронски уреди на пазарот, да се полни побрзо од повеќето стандардни кабли.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата