• Со попуст
  • Неодамнешно
RHINOSHIELD GRIPMAX Компатибилен Со MagSafe - Зафат, Држач и Држач За Селфи За Телефони И Куќишта, Репозиционирачки И Издржлив, Најдобро поврзан Со Куќишта За Телефони На RHINOSHIELD ?

RHINOSHIELD GRIPMAX Компатибилен Со MagSafe - Зафат, Држач и Држач За Селфи За Телефони И Куќишта, Репозиционирачки И Издржлив, Најдобро

 
DEN 431.84

Количината на стоката
Това е достапна

Q_ КОМПАТИБИЛНОСТ - RHINOSHIELD GRIPMAX за Mag Safe е компатибилен Со куќишта компатибилни Со Mag Safe и се удвојува како практичен стисок или стабилен држач Можете лесно да го отстраните За полнење На Магсафе со лизгање, но сигурно ќе остане ставен за време на употребата. €® НАПРАВЕТЕ ГО ВАШ-Достапен во стотици дизајни за печатење за да можете да го усогласите овој практичен телефонски стисок со вашиот сопствен стил. Quallestant + ТРАЈНИ-ЗАФАТОТ може да го погоди по ударот без толку многу што ќе пропадне. По интензивно тестирање, со задоволство можеме да кажеме дека СТИСОКОТ може да се отвори/затвори повеќе од 200. Еко-ПРИЈАТЕЛСКИ-Изработен од 85% рециклирани пет шишиња, што го прави еден од најеко-одговорните и еколошки телефонски зафат на пазарот. `+ Дополнителна УДОБНОСТ - може да се одржи на различни начини, обезбедувајќи удобно држење дури и по долги часови на употреба.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата