• Со попуст
  • Неодамнешно
Алатка за усогласување на спојката Aramox, 17 парчиња/постави челик автоматски спојки за усогласување на комплетот за специјални дупки за коректор за корекција на дуп?

Алатка за усогласување на спојката Aramox, 17 парчиња/постави челик автоматски спојки за усогласување на комплетот за специјални

 
DEN 977.60

Количината на стоката
Това е достапна

Ние ги цениме искуствата за купување и задоволството на секој клиент Ние сме специјализирани во авто -делови и додатоци. Се гордееме со тоа што ќе разбереме што им е потребно на потрошувачите и како да ја исполнат нивната побарувачка. Ние ги цениме искуствата за купување и задоволството на секој клиент. Замена за : алатки за поправка на авто, замена за замена за Citroen, замена за Fiat, замена за Ford, замена за Honda, замена за Mazda, замена за Mitsubishi, Замена за Nissan, Замена за Opel, итн. , Замена за замена за употреба на повеќето автомобили и лесни комерцијални возила. Замена за : алатки за поправка на авто, замена за замена за Citroen, замена за Fiat, замена за Ford, замена за Honda, замена за Mazda, замена за Mitsubishi, Замена за Nissan, Замена за Opel, итн. , Замена за замена за употреба на повеќето автомобили и лесни комерцијални возила. Сигурен материјал : фино завршување на изработени челични грмушки со хемиски зацрнет финиш, издржлив и здрав. Изградена за да ја исполни или надмине стандардната спецификација и строго да ја следи контролата на квалитетот на фабриката. Совршена замена : Направено од професионален производител, оригинален стандард, стабилни карактеристики и одлични перформанси. Директна замена за замена за стариот или скршен. Карактеристики : Алатка за усогласување на дупките на спојката од 17 парчиња, фалсификување и притискање на челик од хром ванадиум, целокупниот третман на топлина. Одлични перформанси : Замена за брзо точно усогласување на пилот -дупката за замаец и погонската плоча на спојката при склопување на автомобил. Замена за : алатки за поправка на авто, замена за замена за Citroen, замена за Fiat, замена за Ford, замена за Honda, замена за Mazda, замена за Mitsubishi, Замена за Nissan, Замена за Opel, итн. , Замена за замена за употреба на повеќето автомобили и лесни комерцијални возила. Замена за : алатки за поправка на авто, замена за замена за Citroen, замена за Fiat, замена за Ford, замена за Honda, замена за Mazda, замена за Mitsubishi, Замена за Nissan, Замена за Opel, итн. , Замена за замена за употреба на повеќето автомобили и лесни комерцијални возила. Сигурен материјал : фино завршување на изработени челични грмушки со хемиски зацрнет финиш, издржлив и здрав.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Clutch Aligning Tool Kit
Material:
Steel
Color:
Black
Case Color:
Red
Features:
Auto Repair Tools
Adapter Diameter:
Approx. 10.6-20mm/0.42-0.79in
Guide Shaft Sleeve Diameter:
Approx. 13.7mm-26mm/0.54-1.02in
Fitment:
 
Replacement for Citroen:
Replacement for Fiat:
Replacement for Ford:
Replacement for Honda:
Replacement for Mazda:
Replacement for Mitsubishi:
Replacement for Nissan:
Replacement for Opel:
Replacement for Peugeot:
Replacement for Renault:
Package List:
1 x Clutch Aligning Tool Kit(17Pcs):
Note:
Only the above package content, other products are not included.:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. :
The measurement allowed error is +/‑ 1‑3cm.:

Слични производи во категоријата