• Со попуст
  • Неодамнешно
Полалендер 12/24V излез од морски брод со каравански автомобил Цигари запалка Полес Сплитер приклучок за приклучок за приклучок за приклучок за напојување

Полалендер 12/24V излез од морски брод со каравански автомобил Цигари запалка Полес Сплитер приклучок за приклучок за приклучок за приклучок

 
DEN 152.00

Количината на стоката
Това е достапна

Водоотпорен материјал од изолацијата може да се користи за внатрешна и надворешна примена Може да се инсталира вертикално, хоризонтално или под цртичката, или која било рамна површина. Комплет за жици за запалки за цигари што треба да се инсталираат во кој било мотор од 12 V-24 V, брод, косилка за возење, трактор или автомобил. Широко користена со електрична опрема за напојување : возило, GPS, мобилен телефон, камера, MP3 (не може да пуши). Оставете која било морска или автомобилска со додаток за приклучок за цигари да се користи со овие приклучоци за цигари на површината. Спецификација : Боја : Црн рејтинг : 12 V/24 V барел Внатрешен дијаметар : 2,1 см/0,83 "Внатрешна должина на барел : 3,6 см/1,42" Енергија : 120 W Карактеристики : 100% нов и нов квалитет. Заштита на краток спој / прегревање. Водоотпорен материјал од изолацијата може да се користи за внатрешна и надворешна примена. Може да се инсталира вертикално, хоризонтално или под цртичката, или која било рамна површина. Мултифуменски производ, совршен за употреба на патувања. Комплет за жици за запалки за цигари што треба да се инсталираат во кој било мотор од 12 V-24 V, брод, косилка за возење, трактор или автомобил.


Клучни карактеристики

Color:
Black
Rating:
12V /24V
Barrel inner diameter:
2.1cm/0.83
Barrel inner length:
3.6cm/1.42
Power:
120W
Features:
100% Brand new and high quality. :
Short circuit / overheat protection. :
Waterproof dustproof material can be used for the interior and exterior application. :
Can be installed vertically, horizontally or underneath the dash, or any flat surface. :
Multifunvtional product, perfect for travel use. :
Wiring kit for cigarette lighters to install in any 12V-24V motorbike, Boat, Riding mower, tractor or car. :
Widely used with electric equipment for power supply:
Vehicle,GPS, mobile phone, camera, mp3 (cannot smoke)
Allow any marine or automotive with a cigarette plug attachment to be used with these surface mount cigarette sockets. :
Easy to install - no need to cut out a big hole in the panel, these sit on the dash and fastened with 2 screws (supplied) :
Package Content:
1x Cigarette Lighter Socket :
2x Srews :
2x Insulated Connecting Wire Head :

Слични производи во категоријата