• Со попуст
  • Неодамнешно
Оригинална опрема Acdelco GM 15-34533 Собрание на црево за климатизација

Оригинална опрема Acdelco GM 15-34533 Собрание на црево за климатизација

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Поправка на протекување A/C систем, вратете ја функцијата A/C ГМ-препорачано дел за замена за оригиналната фабричка компонента на вашето ГМ возило. Нуди квалитет, сигурност и издржливост на ГМ ОЕ. Произведено на GM OE спецификација за вклопување, форма и функција. Поправка на протекување A/C систем, вратете ја функцијата A/C. ГМ-препорачано дел за замена за оригиналната фабричка компонента на вашето ГМ возило. Нуди квалитет, сигурност и издржливост на ГМ ОЕ. Произведено на GM OE спецификација за вклопување, форма и функција. Оригинална опрема ACDELCO GM A/C Собранија за црево Поврзете ги компонентите на системот A/C за да го носат ладилното средство. Сите делови се замени препорачани за ГМ за оригиналните компоненти на вашето возило. Овие црева се дизајнирани да издржат високи притисоци и температури. Хард линиите обично се прават од екструдиран алуминиум или понекогаш од обложен челик. Цревото е отпорно отпорно и има хидраулички затегнати фитинзи. Сервисните пристаништа се специјално дизајнирани за услужна опрема и одредена ладење што се користи.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата