• Со попуст
  • Неодамнешно
ШИЏИ1701АА Издржлива Четка За Тоалет И Држач Светла Керамичка Едноставна Кружна Четка За Тоалет Четка За Тоалет Поставена Четка За Четка Со Неутрални Влакна Четка З?

ШИЏИ1701АА Издржлива Четка За Тоалет И Држач Светла Керамичка Едноставна Кружна Четка За Тоалет Четка За Тоалет Поставена Четка

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Рачката е изработена од висококвалитетни материјали Лесен и лесен за ракување за време на употребата, спречувајќи оштетување на застаклениот тоалет. Нелизгачка внатрешна нишка за заклучување, главата на четката не е лесно да падне кога се користи. Отстранлива замена на главата на пвц четката за лесно чистење без оштетување на глазурата во тоалетот. Светла застаклена керамичка основа додава стабилност на земјата без да се грижите за фрлање. Гаранција За Задоволство-100% Гаранција За Задоволство! Добредојдовте во мојата продавница, секој ден ќе има нови производи, се надевам дека ќе го добијам вашето одобрување и поддршка, ви благодарам!. Рачката е изработена од висококвалитетни материјали. Лесен и лесен за ракување за време на употребата, спречувајќи оштетување на застаклениот тоалет. Нелизгачка внатрешна нишка за заклучување, главата на четката не е лесно да падне кога се користи. Отстранлива замена на главата на пвц четката за лесно чистење без оштетување на глазурата во тоалетот. Светла застаклена керамичка основа додава стабилност на земјата без да се грижите за фрлање. Гаранција За Задоволство-100% Гаранција За Задоволство! Добредојдовте во мојата продавница, секој ден ќе има нови производи, се надевам дека ќе го добијам вашето одобрување и поддршка, ви благодарам!. Име на производ : Тоалетна Четкаприменлива околина : материјал за бања производ : метод на керамичкиинсталација : удар-слободен : 1. Ве молиме проверете ја големината пред да ја купите. Поради рачни мерења, ќе се појави грешка од 0-3 см. молете се да бидете оправдани2. Производите, освен производите за тоалетна четка, не се вклучени во фотографиите на производот. Ве молиме имајте предвид дека поради различните монитори, може да се појави мала хроматска аберација, ве молиме разберете.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата