• Со попуст
  • Неодамнешно
Држач за Мобилни Телефони DOITOOL 3pcs Држач за Чаши За Плажа Штанд За Чаши За Песок Подлошки За Песок Држачи За Чаши За Пиење Додатоци За Одмор На Плажа За Држач За Мобил?

Држач за Мобилни Телефони DOITOOL 3pcs Држач за Чаши За Плажа Штанд За Чаши За Песок Подлошки За Песок Држачи За Чаши За Пиење Додатоци

 
DEN 285.60

Количината на стоката
Това е достапна

Овие пластични држачи за пијалоци од песок може да се користат за секој пијалок, чаши, пиво, сода итн носител на купот на плажа. Со лесен материјал, тие лесно се вклопуваат во вашите торби за плажа и се лесни за носење. држач за чаши за плажа во песок. Нашите забавни држачи за пијалоци погодно се гнездат и се собираат заедно што ги прави одлични за патување и лесни за пакување. носител на купот на песочни подлоги. Мулти-употреба, плажа најважен стока за секого. Совршен додаток на вашите брзини на плажа! песок спајк чаша носителот. Исто така совршен за чување закуски, телефони, клучеви, очила за сонце или што било друго блиску и достапно. држач за пијалоци на плажа. Опис Држач За Чаши За Плажа Штанд За Чаши За Песок Подлоги За Плажа Држачи За Чаши За Пиење Додатоци За Одмор На Плажа За Карактеристики На Пијалоци-Боја : Небесно-сина, - Материјал : Пластика,- Големина : 16. 39во Пакетот, Вклучувајќи 3 држачи за чаши х.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата