• Со попуст
  • Неодамнешно
Авалон Крпи Беж Крпи За Капење Големина 27х54 Инчи Памучни Крпи За Бања, Високо Абсорбента И Мека, Брзо Сушење, Квалитет На Хотел и Спа, Совршени Крпи За Бања За Секојд?

Авалон Крпи Беж Крпи За Капење Големина 27х54 Инчи Памучни Крпи За Бања, Високо Абсорбента И Мека, Брзо Сушење, Квалитет На Хотел и

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

ЕЛАСТИЧНО, ВИСОКО АПСОРБИРАЧКО и БРЗО СУШЕЊЕ : премиум комплет За Крпи дизајниран да ви даде најмеко искуство после туширање, крпите со висока апсорпција се одлични за брза сесија за чешлање; исто така, брзото сушење ви овозможува брзо да ги користите овие крпи за капење НАДГРАДЕТЕ ЈА ВАШАТА БАЊА : Освен практичната страна на овие луксузни крпи за бања, постои чувство да додадете стилски изглед во вашата бања, да го надградите изгледот на декорот за бања и просторот за туширање и да му дадете шик и луксузен изглед. ЧУВСТВО НА ВЕЛИЧЕСТВЕНОСТ СО ПЕТ ЅВЕЗДИ : Овие крпи за бања ви даваат искуство со чувство на пет ѕвезди после капење, добијте чувство на висококвалитетен спа третман дома. СПЕЦИЈАЛНИ ПРИЛИКИ : квалитетни крпи достапни во совршено пакување за сите специјални прилики како свадби и куќа во движење, совршен комплет за подароци за невестински тушеви, свадбени подароци итн. Комплетот вклучува 4 крпи за капење со димензии 27х54 Инчи. ИЗДРЖЛИВ И ВРВЕН МАТЕРИЈАЛ : Произведен со 100% памук со прстен за најлуксузно чувство, овие крпи од 4 парчиња се сигурни и издржливи, секогаш користат благ детергент и избегнуваат да користат белило за да го недопрат квалитетот после секое перење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата