• Со попуст
  • Неодамнешно
ОМУНИТЕ Зграпчуваат Барови за Бања, Огледало Со Нелизгачки Бар За Фаќање Бања, Безбедносна Парапет За Када, Многу Цврста Рачна Шина За Туш Кабина, Решетка за Крпи, з?

ОМУНИТЕ Зграпчуваат Барови за Бања, Огледало Со Нелизгачки Бар За Фаќање Бања, Безбедносна Парапет За Када, Многу Цврста Рачна Шина За Туш Кабина,

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

304 Нерѓосувачки Челик : Целата Површина Е Полирана и Извиткана, Површината Е Отпорна на ' рѓа и Одличен Квалитет Карактеристики : Лесен Дизајн, Удобен За Употреба, Лесен За Ракување, Лесен За Инсталирање, Додадете Модерен Допир во Вашата Бања. Лесен За Инсталирање : На Ѕидовите На Бањата, Особено За Бремена Жена, Постари Лица, Попреченост, по Операција или Засегнати Лица За Мобилност, Спречете Ги Да Се Лизгаат или Да Паднат. Асистент За тоалет : Оваа Лента за Зграпчување тоалет Е Идеална за Стари Лица, Инвалиди и Оние Кои Се Опоравуваат од Операција за Независност, Доверба и Безбедност во Бањата. Мултифункционално : Користете Безбедносни Решетки за Зграпчување во Бањата, Кујната, покрај Скалите или Во Просторијата за Перење За Дополнителна Превенција Од Паѓање, Особено за Хендикеп, Постари Лица, Бремени Жени и Деца. Не Само Што Се Применуваат За Користење Како Бања Туш Грабне Бар,Но, Исто Така, Може Да Се Одржи Облека, пешкир И Сл. Спецификација : Материјал : Големина : 38см , 45см , 60смдијаметар : 32ммбеава тежина : 150кгповршински Третман : Огледало Светло + Вклучен Пакет Кнурлинг : 1 Бања Грабнете Барматеријализаштитување Издржливосталација Чиста.


Клучни карактеристики

Material:
Size:
38Cm , 45Cm , 60Cm
Diameter:
32Mm
Beaweight:
150Kg
Surface Treatment:
Mirror Light + Knurling
Package Included:
1 Bath Grab Bar:
Material:
Safety:
Ding Durable:
Stallation:
Clean :

Слични производи во категоријата