• Со попуст
  • Неодамнешно
кутија за Ткиво plplaaoo, Симпатична Кутија За Ткиво Во Форма На Цртан Филм, Мултифункционален Сад За Ткиво Што Се Одвојува, Симпатичен Држач За Украсно Ткиво За Нацрта?

кутија за Ткиво plplaaoo, Симпатична Кутија За Ткиво Во Форма На Цртан Филм, Мултифункционален Сад За Ткиво Што Се Одвојува, Симпатичен

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

✱●Цврст Издржлив Материјал●оваа кутија за ткиво е изработена од густ материјал, оваа кутија е цврста и издржлива, мазни рабови, што нема да наштети на хартиени крпи, нема повреди на рацете и спречува гребење на масата и сигурно поставување ✱●Мазен Цртеж На Хартија+ мазен цртеж на хартија, дизајн на широка уста, мазен цртеж без џем од хартија, лесен цртеж на хартија. ✱€Разумно Складирање●разумен простор за складирање, може да се стават повеќето видови хартиени крпи, како што се хартија за пумпање или ролна хартија. ✱●Отпорен на прашина Отпорен На Влага, одвојливо дно, флексибилно отворање и затворање, брзо и погодно за промена на хартиени крпи. ✱€Широк Спектар На Апликации} оваа кутија за ткиво може да се користи за трпезариска маса, дневна соба, спална соба итн., што може да додаде забава во животот. Оваа симпатична, супер мека и мека кадифена кутија за ткиво ќе биде одличен подарок за пријателите и семејството. ✱●Цврст Издржлив Материјал●оваа кутија за ткиво е изработена од густ материјал, оваа кутија е цврста и издржлива, мазни рабови, што нема да наштети на хартиени крпи, нема повреди на рацете и спречува гребење на масата и сигурно поставување. ✱●Мазен Цртеж На Хартија+ мазен цртеж на хартија, дизајн на широка уста, мазен цртеж без џем од хартија, лесен цртеж на хартија. ✱€Разумно Складирање●разумен простор за складирање, може да се стават повеќето видови хартиени крпи, како што се хартија за пумпање или ролна хартија. ✱●Отпорен на прашина Отпорен На Влага, одвојливо дно, флексибилно отворање и затворање, брзо и погодно за промена на хартиени крпи.


Клучни карактеристики

Item Type:
 Tissue Box
Material:
PP
Size:
 Approx. 15.8 x 13.2 x 10.4cm / 6.2 x 5.2 x 4.1in(The Size is Measured Manually, There May Be Small Deviation)
Function:
Draw Paper and Roll Paper Can Be Used for Dining Table, Living Room, Bedroom, Etc. to Add Fun to Life
Package List:
1 x Tissue Box

Слични производи во категоријата