• Со попуст
  • Неодамнешно
Смешни Магаре Туш Завеса Фарма Сончоглед Магаре Туш Завеса Водоотпорен Перат Рустикален Туш Завеси Фарма Животно Магаре Бања Завеса за Бања Декор со 12 Пластични К?

Смешни Магаре Туш Завеса Фарма Сончоглед Магаре Туш Завеса Водоотпорен Перат Рустикален Туш Завеси Фарма Животно Магаре Бања Завеса

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

€Висок Квалитет●Оваа Завеса За Туширање Е Изработена од Висококвалитетна Полиестерска Ткаенина, Водоотпорната Ткаенина се Третира За Да Се Остави Водената Мушка Да Остане На Површината, Брзо Да Се Одбие и Исуши, И Е Мека и ЕколошкаЕлегантна Завеса, Машина За Перење И Нема Да Исчезнат. ●Големина На Завеса За туширање Оваа Завеса За Туширање Доаѓа Во Три Големини : 60х72 Инчи и 72х72 Инчи. Можете Да Ја Изберете Вистинската Големина Според Вашите Потреби. Погоден Е За Секоја Пригода Во Бањата, Дома, Стан, Атлетски Клуб, Теретана,Студентски Дом, Завеса За Плакарот, Патнички Автомобил, Крпа За Позадина За Забави И Насекаде На Друго Место Ви Треба Сигурна Завеса За Туширање Или Лагер. ●Лесен За Инсталирање Нашиот Комплет За Бања Ви Обезбедува 12 Бесплатни Силни Пластични Куки За Инсталирање Едноставно, Кога Сакате Да Ја Исчистите Или Замените Завесата За Туширање, Може Лесно Да Се Отстрани.Пондериран Раб За Одржување На Совршена Завеса, Во Рок Од Неколку Минути За Да Направите Магична Трансформација Во Вашата Бања. ●Одличен Подарок●Печатење Со Висока Дефиниција, Јасна Шема, Создавање Светла Завеса За Туширање, Која Не Само Што Ја Штити Приватноста, Туку И Ја Покажува Модата, За Вашата Бања Јасно И Удобно Чувство.Ова Е Одличен Подарок За Семејството Или Пријателите. Земете Го Како Нов Дом, Забава, Роденден, Свадба Или Кој Било Подарок За Загревање На Куќата. ●Лесно Одржување На Машината Што Може Да се Пере Во Ладна Вода со Благ Детергент и Закачете Ја Да се Исуши За Најдобар Резултат, Ниско Железо; Не Избелувајте Или Исушете Се. Може Да Се Исчисти Со Брзо Плакнење Или Бришење После Туширање. Наша Цел Е Да Им Обезбедиме На Клиентите Добар Квалитет На Производот И Искуство Во Купување. Ако Имате Какви Било Прашања Во Врска Со Нашите Производи, Ние Ќе Ви Служиме Од Срце. €Висок Квалитет●Оваа Завеса За Туширање Е Изработена од Висококвалитетна Полиестерска Ткаенина, Водоотпорната Ткаенина се Третира За Да Се Остави Водената Мушка Да Остане На Површината, Брзо Да Се Одбие и Исуши, И Е Мека и Еколошка.Елегантна Завеса, Машина За Перење И Нема Да Исчезнат. ●Големина На Завеса За туширање Оваа Завеса За Туширање Доаѓа Во Три Големини : 60х72 Инчи и 72х72 Инчи. Можете Да Ја Изберете Вистинската Големина Според Вашите Потреби. Погоден Е За Секоја Пригода Во Бањата, Дома, Стан, Атлетски Клуб, Теретана,Студентски Дом, Завеса За Плакарот, Патнички Автомобил, Крпа За Позадина За Забави И Насекаде На Друго Место Ви Треба Сигурна Завеса За Туширање Или Лагер. ●Лесен За Инсталирање Нашиот Комплет За Бања Ви Обезбедува 12 Бесплатни Силни Пластични Куки За Инсталирање Едноставно, Кога Сакате Да Ја Исчистите Или Замените Завесата За Туширање, Може Лесно Да Се Отстрани.Пондериран Раб За Одржување На Совршена Завеса, Во Рок Од Неколку Минути За Да Направите Магична Трансформација Во Вашата Бања.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата