• Со попуст
  • Неодамнешно
Јзкмиол Црна Девојка Туш Завеса, Афроамерикански Жени Девојка Туш Завеса, Афро Девојки Африкански Кралица Принцеза Бања Завеса Бања Украси,Водоотпорен Ткаенина Т?

Јзкмиол Црна Девојка Туш Завеса, Афроамерикански Жени Девојка Туш Завеса, Афро Девојки Африкански Кралица Принцеза Бања Завеса Бања Украси,Водоотпорен

 
DEN 479.84

Количината на стоката
Това е достапна

€Безбедно И Еко : Не Винил, Не Пева,Без Избледување, Без Бои Што Му Штетат На Здравјето На Вашето Семејство Ќе Биде Совршен Подарок За Вашето Семејство. Очигледно, Тоа Е Здрав Избор За Секоја Бања. ●Уникатен Дизајн● : Афро Црна Девојка Уметност И Цвет Инспирација Цитат Дизајн Со Живописна Боја Привлекува Очи На Многу Луѓе, Користи Технологија За Дигитално Печатење. Живописната Боја Ја Прави Оваа Завеса За Туширање Да Стане Уметничко Дело.Ја Одржува Вашата Завеса Чиста И Свежа Подолго. ●Лесен За Инсталирање И Нега : Засилен Горен Заглавие И Метал Отпорен На ' Рѓа Grommets.It Доаѓа Со 12 Парчиња Пластични Куки Бесплатно.Кои Лесно Можат Да Висат И Да Ја Поправат Завесата За Туширање. Темата На Океанот Бања Завеси Туш Може Да Биде Рачно Перење Или Машинско Перење Со Ладна Вода, Закачување За Сушење, Пеглање На Ниски Температури, Ве Молиме Не Изложувајте На Сонце, Не Избелувајте. ①Структура На Додатоци : 9 Дупки, Дупка Од Нерѓосувачки Челик + Полиестерска Крпа За Завеси За Туширање + Тешка Оловна Жица. Пластичен Модел : Со 12 Пластични Куки. ●Услуга За Задоволство И Гаранција За Враќање : Однесете Го Во Вашиот Дом За Да И Дадете Шарен Изглед На Вашата Бања! Ако Имате Некаков Проблем Или Предлог, Контактирајте Не Пред Да Оставите Негативен Преглед На Производот, Ние Ќе Обезбедиме Поврат Или Замена И Ќе Гарантираме 100% Задоволство. €Безбедно И Еко : Не Винил, Не Пева,Без Избледување, Без Бои Што Му Штетат На Здравјето На Вашето Семејство . Ќе Биде Совршен Подарок За Вашето Семејство. Очигледно, Тоа Е Здрав Избор За Секоја Бања. ●Уникатен Дизајн● : Афро Црна Девојка Уметност И Цвет Инспирација Цитат Дизајн Со Живописна Боја Привлекува Очи На Многу Луѓе, Користи Технологија За Дигитално Печатење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата