• Со попуст
  • Неодамнешно
Алатка за масло за масло за пневматски менувач Qiilu, 10L пневматски менувач за менувач на маслото за полнење алатки со адаптер со 13 парчиња ATF адаптер

Алатка за масло за масло за пневматски менувач Qiilu, 10L пневматски менувач за менувач на маслото за полнење алатки со адаптер со 13

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

【Насочена дизајнирана】 Оваа алатка за масло за пневматски менувач е специјално дизајнирана да ја апсорбира, пренесува и дистрибуира течноста брзо, безбедно и чисто без искра 【Професионално производство】 Со напреден процес на производство, оваа пневматска алатка за масло за менувач е изградена за да се исполнат стандардните спецификации, строго почитувајќи ја стандардната контрола на индустрискиот квалитет. 【Погодно е да се користи】 Мерачот на притисок е обезбеден за да ви овозможи лесно да го разберете и контролирате притисокот во барел. Лесен за употреба, високо ниво на точност и квалитет, попогодно и практично. 【Софистицирани материјали】 Конструирани од премиум најлон + челични материјали за максимална сигурност, отпорни на прашина и корозија. 【Гарантирана услуга】 Како одговорен продавач, ние нудиме задоволувачки производи и услуги. Ако имате какви било прашања во врска со ништо, ве молиме слободно контактирајте со нас, ние ќе контактираме со нашиот тим за техничари за да ви дадеме совршено решение за тоа во рок од 24 часа. 【Насочена дизајнирана】 Оваа алатка за масло за пневматски менувач е специјално дизајнирана да ја апсорбира, пренесува и дистрибуира течноста брзо, безбедно и чисто без искра. 【Професионално производство】 Со напреден процес на производство, оваа пневматска алатка за масло за менувач е изградена за да се исполнат стандардните спецификации, строго почитувајќи ја стандардната контрола на индустрискиот квалитет. 【Погодно е да се користи】 Мерачот на притисок е обезбеден за да ви овозможи лесно да го разберете и контролирате притисокот во барел. Лесен за употреба, високо ниво на точност и квалитет, попогодно и практично. 【Софистицирани материјали】 Конструирани од премиум најлон + челични материјали за максимална сигурност, отпорни на прашина и корозија. 【Гарантирана услуга】 Како одговорен продавач, ние нудиме задоволувачки производи и услуги. Ако имате какви било прашања во врска со ништо, ве молиме слободно контактирајте со нас, ние ќе контактираме со нашиот тим за техничари за да ви дадеме совршено решение за тоа во рок од 24 часа. Карактеристики : 1. Двонасочна единица за пумпање на вратило и празнење на вратилото и танкерот за нафта се користат за апсорбирање, пренесување и дистрибуција на течност брзо, безбедно и чисто без искра.


Клучни карактеристики

   :
Item Type:
Gearbox Transmission Oil
Material:
Nylon + Steel
Maximum Capacity:
10000 CC.
Temperature Range:
-3°F-140°F
Package List:
 
1 x Pumping Oil Can:
3 x Tube:
13 x ATF Adaptor:
2 x Instruction:
Note:
1. This product is suitable for air pressure of 4bar-7bar. Do not use high pressure:
2. Close the nut clockwise while the valve is under low pressure:
3. When pumping, open the nut counterclockwise while the valve is under high pressure:
4. If oil absorption or oil discharge is slow after multiple use, check the small blue cap on the nut, and grind the small cap thread shorter to restore the circulation rate:
5. In case of insufficient suction, check the sealing condition of each part, and do not remove and open the bottle cap at will, so as not to affect the use effect due to loose pneumatic seal:

Слични производи во категоријата